PENGUMUMAN
"best view" Permata Umi dengan menggunakan browser Mozilla Firefox (highly recomended), Google Chrome, dan IE version 8 dan ke atas, anda boleh upgrade disini

Rabu, 14 Oktober 2009

Ada HAdiah utk babY??

hiii semua.. Pagi2 yanG indah Ini, uMI inGin meMbuat saTu peNGumuMan berKEnaaN seSuatu yanG iNgin uMI adaKan.. DAh laMA rasAnya Umi Nak buAT taPI meMAndanGkan belUm ada Masa yanG sesUAi dan beLum ada laGi sponser2 yaNG suDitak cari mana naK dapaT..kihkhihkih bz la maknanya tu.... Umi saBArkan duLu... huhuh, tentU koraNG terTAnya2 aPekebendanYa erk..

Ekceli Umi naK adaKAn saTu contest babY.. Contest tersebUt aKAn diadaKan pada miNggu hadApan. MemanDAngkan ada penaJA yang sanGAt2 bermUrah haTI, So nanTikan kemUnculanNYa.. Ada hadIAh meNarik meNAnti babY2 anda..


Takdela besaR giTu hadiaHnya.. tunGGu... ekekke












5 comments:

[-suziey-] berkata...

waaaa nk buat contest ek..hehe..menarik ni..hope bole masuk..hehe

mamalieyna berkata...

eheh nk join la, wat la cepat2 contest ni, kite pasti support sbb nak adiah..hehe..

ch@ berkata...

oooh besar sungguh hadiah tuk bby tu umie,

eeeiii danish tu gmbr yg dia tgh ddk tu nmpk cam kura-kura plak, comel je :)

UmiDAnisH berkata...

>>suziey,
nanti da apload entry join yer..

>>mamlieyna,
ok tq nnt join yer

>>ch@
heheeh..

ibu_umairah berkata...

okk buat2....kita sokong!!!!!!!!!!best kalau dapat hadiah mcm itu