PENGUMUMAN
"best view" Permata Umi dengan menggunakan browser Mozilla Firefox (highly recomended), Google Chrome, dan IE version 8 dan ke atas, anda boleh upgrade disini

Khamis, 8 Oktober 2009

BMW???wahhhh... hebat..

BalIk je Umah aBidanISh kaTA.. Umi xPAyaH masAk, Kita jeNjalaN kat LuaR arINi.. aPAlaGIk melOmpaT le uMi bersIap2 Apa yaNG paTut. DaniSh la paLIng 'eksaiteD' nak Jalan2.. asYik kaTA ... nnak... nakkk...nakkk.. nak apetahnyer tu... huhuhuh.. inila perjalanan kami semalam

SAmPai disHoping komplek huhuhuhu danish baWak kaMi p jenjAlan ketemPAt kegeMArannYA.. huhuu.. tak tau nak cite aPA jom kita laYAn gamBAr danisH berShoping..


apEla temPAt yg danISH naK tuJu ni.. serioUs je MUka




naIK eskeleter sendIri, caya TAk?



Lepas Shopping kaMI bersantaP bertiga2 dari danish hingga abidanish..hihihi tengok tu danish mamam.. ekceli yg lain tu eksen je erk, jgn berangan nak makan garlic roti, minyak manyak2 itu roti kasi taruk tau..







Yang bawAh ni Pula, selepas bershopping baraNG danISh... kaMI pulang selEpas kenYAng.. tenGok ape terJadi selepAs pulanG ni.. daNISh menGuruskan barang dia... aMboi, naK pasaNg senDiri ma.. inI budak banYAk bIjak..

DAn iniLah hasILnya... sebUAh keRetA BMw daNISh... canTikkan?


Inila danISh pUnya perMainaN baRU.. Pasni janGAn tolaK uMi or aBI ye saYAng..












































5 comments:

nza berkata...

wah, danish dh dpt first kete lh. so cute kete tu...main elok2 ye..jgn lak nnti dicabut tyarnya...hi

yantz-yeem berkata...

ooo ini BMW nyer...wah skg dah design baru...aqil pon ada..tp still smape skg duk main menolak benda nie....tp bagus tau lin...tahan!!!

mamalieyna berkata...

wow danish nek escalator sndiri...cayalah!! hikhik..
bestnyer danish dh ada kete, BMW lak tu..huhu..bestnyer..nnti adik haidar tumpang nek blkg bleh..?.. :P

MaMaSiTi berkata...

BMW yer danish... MaMaSiti pinjam leh.. hehehe... nanti Siti nak p cari Merzzzz pulak katanya..... sigh...hehehhe...

ch@ berkata...

laaa.....ku pk abidanish yg beli bmw tuk ummi danish :p