PENGUMUMAN
"best view" Permata Umi dengan menggunakan browser Mozilla Firefox (highly recomended), Google Chrome, dan IE version 8 dan ke atas, anda boleh upgrade disini

Selasa, 13 Oktober 2009

DAnish berkamPung..

Ahad aritu, lepaS je Balik darI open hos.. sory erk, entry ni terlewat sikIt.. Umi dan danISh berkamPung di Opis Abi ari cuti pun kerjA, meMAng daNIsh buaT macaM umaH sdRI la.. Oleh kerAna kerJA aBI terLAlu banYAk yanG taK terhinggA maKAnya uMi sebagai isteri mithali yang comel turun padang memBAntu aPA yang paTut. Nak dijaDikan alKisah, biLa da uMI turuN paDAng, maKAnya si danISh puterA kesayAngan kamI pun turut sertA meMbantu apa Yang x paTut boleh.. SAmpai kat opIS aBi danISh masiH laGi tdo dan bila da BAngun.. ermmm apalagi, diala bos kat situ erk..

Jom kiTA tengOk aKsi menaRik danISh di Ofis lagak bos cilik ..


ni le keje sikit2 yg dapat umi bantu..

time ni, muke baru bangun tdo



cari mood nak buat keje





Ok, da jumpa nak buaT apa.. jOm tengOk barang2 saYa


Lari... Umi keJAr..



AlamaK da kene TangkaP denGAn Umi..



CiluP.... Barrrrrr




Hiiiii.... smile denGan daNISh..



DanisH da 10bulan taPi lum tumbuH2 gigI




saYAla herO uMi selaIN aBI.. Muahahahaha

Okla semUa, selaMAt menJAmU maTA..







nuffnang_bid = "bf7606b2793c9ec7c1a0d45c6cb833dc";



5 comments:

Putra Mama berkata...

xper lmbt tumbuh gigi.. lmbt la rosak.. ;)

[-suziey-] berkata...

comelnya danish smile..xpe tumbuh gigi lambt..lmbt rosak..

mamalieyna berkata...

amboi danish wat cam umah sndiri ee, comei2..lmbt tumbuh gigi ye, stp baby berbeza kan..nk bleh jalan dulu kot..

UmiDAnisH berkata...

>>putramama
Yela, da tumbuh nanti kene jaga betui2..

>>suziey
comel cam aQeel ke? tu la, kene jaga bila da tumbuh nnt

>>mamalieyna
heheh.. jalan da boleh tp bertongkat push walker, kerusi, walker.. umi abi dia... sabo jele

nza berkata...

wah bagus tu.....