PENGUMUMAN
"best view" Permata Umi dengan menggunakan browser Mozilla Firefox (highly recomended), Google Chrome, dan IE version 8 dan ke atas, anda boleh upgrade disini

Rabu, 28 Oktober 2009

MY FUNNIEST BABY CONTEST - checkup..


Salam seMua...


Setakat ni, alhamdulIllah Umi da terjah blog meke2 yang memAsuki contesT anJuran uMi ni.. First Time Umi Buat ConTest dan alHamdulillah ada sambuTan dari semUA. SetakaT ni ada Yang TidaK memeNuhi SyarAt.. Cube koRang cek baLik sYArat2 yanG ditetaPkan suPaya koRang tersenAraI daLAm contesT ni.. sebaB yang menIlai buKan saJE umi taPi blog2 sponser yang Lain saTu persaTu dicek nyer.. So janGan ada yang teRtinGgal sYarat2 yang diteTApkan wokehh..


Umi da Cek, dan ada tinggAlkan komen.. ada yanG umis uruh perBAiki ada yang just say GoodLuck seBab Umi rasA jenUh da nak suh perBaiki.. pInar maTA ni.. tapi seroNok gak sebab gambar2 babY sume cumil and lucu2.. huhuhuh.. jenuh2.. so Umi umum kat sni la erk.. jadi kepada koranG2 semUa.. PLz perhatikan kembali entry2 koRang anD gOOdlUck..
KepaDA yaNG laIn, Jom joIn contest Umi.. masiH ada pelUAng lagi ni.. cHaiyokkkk..













5 comments:

**Nae/Naz** berkata...

salam umidanish...cemana nk tau entry kita tk listed as participant?

[-suziey-] berkata...

hohoho kita xsubmit lg..xpe 13 nov kan..ok ade mase nk cari gambo..hehe

Putra Mama berkata...

sy pny umi x tinggalkan komen pun..

http://putramama.blogspot.com/2009/10/my-funniest-baby-contest-from-umidanish.html

x tau umi dah check ke blum..

mamalieyna berkata...

ha'a la, kite punya pun Umi tak tingglkan komen pun, rsanya dh memenuhi syarat..

http://mamalieyna.blogspot.com/2009/10/tajuk-my-funniest-baby-contest.html

Mama Azlina berkata...

hi umidanish..
mama dah buat dah apa yg tak terbuat lagi...cuba tengok balik takut ada yg takde lagi...
tapi mama tak pandai la nak buat sidebar link tue...camana? tolong ajar leh?