PENGUMUMAN
"best view" Permata Umi dengan menggunakan browser Mozilla Firefox (highly recomended), Google Chrome, dan IE version 8 dan ke atas, anda boleh upgrade disini

Sabtu, 3 Oktober 2009

SediHhhh

Assalamualaikummm...

Hai semua, raya masih laGi meriah walaupun kita da masuk 13 syawal.. tpi hati uMi makin sayu.. semakiN hari bertamBah saYu.. sayu... hati ini makin sayu lebih2 lagi nak menunggU huJung buLan Ni.. rasa Tanak je menGhabiskAn buLAn oktobEr ni.. MampukaH naNTi, aTau adAkan air maTA akaN teruS2 menGAlir haRi deMI harI??? huhuhu.. MacaM berDrama Pula.. Tapi memAng haTi maKIn harI maKin sediH.. mooD pun Jadi kuRang cerIA.. Namun SenYumaN tetAp terUkir unTuk meNutuPi keseDihan haTi ni..


Agak2Nya, adaKAh naNti Umi aKan berseManGAt hari demI haRi... haraP2.. kengkawan sudi meMberi semaNGAt yer..


K la, nnt Umi cerIta laGi












12 comments:

dotblogspotdotkom berkata...

apa kes?... kes gaji masuk awal ke?... bimbang duit tak cukup ke hujung bulan nih... huhuhu


memang tak menahan

mamalieyna berkata...

kenapalah agknya sayu dan bersedih hati ni..huhu,,tumpang cedih.. nnti citer lagi ee.. tabahkan hati!

acu aza damia berkata...

Nape yek umi danish...?

yantz-yeem berkata...

la...knpa sedih plak nie alin...jgn sedih-sedih...sedih x nak tggalkan sywal ke?

nza berkata...

knapa sedih2 je ni. kak nza nk bg kt2 nasihat pn xtau kisahnya.Cuma hrapan kak nza moga umi byklh brsabar. trima segala kesedihan ini dgn penuh reda.....

[-suziey-] berkata...

ala umi..nape ni??nape ujung bln ni? ape yg bakal terjadi..kena long distance ngn hubby ke? jgn sedih2..sabar ok.. smoga umi tabah n strong selalu:)

MaMaSiTi berkata...

Mungkinkah Abi Umi akan pergi menunaikan tanggungjawab @ mungkinkah akan berakhirnya bulan mulia...Tabahkan hati...

liana berkata...

nape ni lin?ape yg buat lin sedey sngt ni?

zh-ena berkata...

harap kesedihan umi akan berlalu pergi..

terus semangaat

Cik Anie berkata...

naper sedih ni... jgn pikr mcm2.. ambik yg positif jer.. yg negetive jgn pikir

zieha berkata...

lor..nape sadiz2 nie..byk bersabar ye..tu semua dugaan darinya

UmiDAnisH berkata...

>>pakcikdot
memang tak menahan la pakcikni..

>>mamalieyna
nnt umi cerita

>>acu aza damia,yantyeem,k.nza,suziey,zh-ena,cik anie,zieha.. TQ bgsemangat..

>>mamasiti
uikkkk.. cam tetau jek..