PENGUMUMAN
"best view" Permata Umi dengan menggunakan browser Mozilla Firefox (highly recomended), Google Chrome, dan IE version 8 dan ke atas, anda boleh upgrade disini

Sabtu, 1 Ogos 2009

Mama_Aqish Giveaway - My Cute Lil Prince & Princess (stiky mode)


Assalamualaikum wbt.. Lama tak join contest sebab umidanish terlalu bizi.. So arini, umi nak try join satu contest untuK budak shomel izz danISh. Saja untUK meramaikan kengkawan umI dan danISh.. meNAng kalah itU lain ceriTA, k.. eheRmmm.. Contest ni di anjurkan oleh MamaAqish dan pertama kali join contest dari mamaAqish ni... Umi rasa Nak join gak la contest ni sebab leh tambaH kenaLAn and selain meNambah ilmu2 dan cerita2 yang best di Blog mamaAqish ni. Lagipun, gambar danish yang umi masukkan nampak gaya ala2 manja gitu.. pandai plak nak posing2 ni.. ekekek, n abi.. tq sebab amik gambar ni, umi suke.. Seperti biasala kan, setiap contest kene ada syarat2 yang perlu dipatuhi untuK melayakkan diri. Wokeh, jom kita tengok apa yang perlu dipatuhi..

1. ADD URL Link Mama di blog list @ blog roll anda & Anda diwajibkan menjadi Follower http://damiaqish.blogspot.com/ & link semula url mama pasal contest ni & tepek as a banner di blog masing2.... DONE!

2. Sila upload sekeping gambar saje dan sertakan sekali dengan nama & tarikh lahir anak anda wokeyss..


naMa : Muhammad Izz DAnish
D.O.B : 12.12.2008
umuR : 7 bulan

3. Bila dah siap, tinggalkan URL link mengenai contest ni beserta nama anda & anak anda di entri ini..... wokeyss

4. Contest bermula dari 1hb July 2009 sehingga 31hb July 2009.

5. Dan yang terakhir sila JAwab dUa soAlan mUdah:-

1. Kenapa anak anda harus mendapat award MY CUTE LIL PRINCE @ PRINCESS??
Kenapa yerk??? Kerana Cute ke? hehe.. Pada umi danish harus mendapat award ni kerana danish merupakan baby yang bijak menarik perhatian orang.. suke tersenyum.. bangun2 tdo terus senyum jek.. dan paling istimewanya danish ni, kalau tdo malam suke peluk umi sampai abi pun jeles.. ekekeke... bila peluk danish rasa cam teddybear jek, gebum2 gitu..ekeke

2. Ape yang anda tahu pasal blog Mama_Aqish?
bLOg mamaAqish ni banyak info tentang blog, tentang sales sana sini, kalau nak tengoK kat mana ada sales murah2 klik kat blog mamaAqish & pasti dia sediakan info.. Selain tu yg palinG best ada kisah menariK anak kesayangan beliau Aqish shomel.. macam2 aksi menarik yg dapaT kita lihat tentang sicomel aQish ni.. Apepun mama_Aqish memang best!!

Okeyla kengkawan, jom kita ramai2 masuk contest ni utk tambah kenalan kita semua dan merapatkan lagi hubungan antara blogger.. yihaa.. chaiyokks.. Komenla sikit kat bawah nu yer..ekekeke
















4 comments:

AlizMieAlya berkata...

gd luck danish n ummi!! caiyok2!!

UmiDAnisH berkata...

>> alizmiealya..
TQ2,chaiyokkk.. heehee

[-suziey-] berkata...

good luck danish...:)

p/s: guna la pop-up window coment box..cpt sket nk load:)

MaMaSiTi berkata...

danish tomei...musti menang....autie kasi 5 bintang untuk danish tomei macam umi gebu... :)