PENGUMUMAN
"best view" Permata Umi dengan menggunakan browser Mozilla Firefox (highly recomended), Google Chrome, dan IE version 8 dan ke atas, anda boleh upgrade disini

Selasa, 4 Ogos 2009

Surprise yg tak menjadinYA..


Harini 3 Ogos 2009.. adalaH harI kamI declear pada 8 tahun lepas.. huhu.. da 8 tahun rupanyA.. meMasing siBuk dan tak dan naK buat apa2.. Ingat tak laGi abI masa Ni 8 tahun lepas?? apepUn uMi doakaN kita sekeluarga bahagIa hingga ke akHir hayat.. moga aBi jadI abI yang soleh yang dapAt memBimbinG kamI sekelUarga ke Jalan yang benaR..

huhuhuhu, yang keLakonYa.. Umi ada Buat haDiah surprise.. lama da plan dan beli hadiah.. duk simpan baik punya.. ingat nak buat kejuTan esok paGila bIla uMi da p outstation.. rupanya.. pagi tadi.. abi da nampaK dulu hadiAh tu.. huhuhu.. tapi masIh buaT2 tak tahu dan buaT takde paperr... bila uMi nak isiKan roti sandwich kaT dalaM beg aBi, abi tarIk dan tak bagi.. uMi terkeJut dan tarik muKa kelatla.. sampaI kat opIs abi call dan bgtau janGan maraH2 seBab dia pun ada surprise utk uMi... uMi katalaH tak payaH surprise2 bagItau apa ada DaLam beg.. surpriese konoN.. tetIbe aBi katA.. uiH.. uMi bole surprise, takkan abI tak boleh... tu yg aBI naMpak dalam drower tu...

alamaK abi namPak ke? uMi katAlah kat Abi.. manA ada.. tak delah.. bukan tu... adeiii.. surprise tak menjadi da... balIk nnt kene bagI camtu je le.. camnela abI leh namPak ni... hadui... oK la aBi.. selamaT UlanGtahun declear kita yg ke 8.. lup u.. muah..


Ingat laGi tak lagu ni...




Oceans apart day after day
And I slowly go insane
I hear your voice on the line
But it doesn't stop the pain


If I see you next to never
How can we say forever


Wherever you go, whatever you do
I will be right here waiting for you
Whatever it takes or how my heart breaks
I will be right here waiting for you


I took for granted all the times
That I thought would last somehow
I hear the laughter, I taste the tears
But I can't get near you now

Oh can't you see it baby
You've got me goin crazy

Wherever you go, whatever you do
I will be right here waiting for you
Whatever it takes or how my heart breaks
I will be right here waiting for you
I wonder how we can survive this romance
But in the end if I'm with you I'll take the chance
Oh can't you see it baby
You've got me goin crazy
Wherever you go, whatever you do
I will be right here waiting for you
Whatever it takes or how my heart breaks
I will be right here waiting for you










2 comments:

liana berkata...

semoga berkekalan ek lin....

UmiDAnisH berkata...

tq... insyaallah..