PENGUMUMAN
"best view" Permata Umi dengan menggunakan browser Mozilla Firefox (highly recomended), Google Chrome, dan IE version 8 dan ke atas, anda boleh upgrade disini

Isnin, 10 Ogos 2009

Sambungan selebret aritu..

hii.. semua.. ni ada kisah yg Umi tak semPAt update minggu lePAs.. bersamBung kepAda celebrate anybesary kami Tu, kami g makaN kat BostOn grill.. Memandangkan uMi berPuasa jaDi kamI samBUt buka puasA di saNA.. kan kamI kanToi hadiah tu kan, jaDi inIla pengHabisan ceriTa nya umI nak ceRita ni.. buke la pose makAn biasa2 jek.. jom tenGok menU kamI...





uMi makan spegeti




vanilla tu umi nyer.. cam biasa..





aBi punyer, ups... da habiS barU amik gambo.. chicken chop la apa laGikan





danisH??? em.. apalagi... bubur dia la + pisang + carrot..shidap..


yang bawah ni pula gamBar pakwe mecem sorang ni.. tgkla gaya dia tu.. kami maKan dia pun naK makan






naK ke? meh sni makan bubur dgn danish..













ooooo... baru tau nak ofer danIsh yg shidap ni erk.. kalau tak, abi mam sorg2 jek yerk..











mulA da bosan, sume jadi gaTal2 badan tu kan danishhhh..







nila, aksi2 budak mucuk umi... ada yg memang dia saje spotan sebab tau umi dia nak amik gambormdia... huhuhu..
k la, layan je le







1 comments:

[-suziey-] berkata...

ye ye btol yek danish mkn..haha..simplenye ummi mkn..hahaa..kalu sy xckp tu spageti tu..ekekek:D