PENGUMUMAN
"best view" Permata Umi dengan menggunakan browser Mozilla Firefox (highly recomended), Google Chrome, dan IE version 8 dan ke atas, anda boleh upgrade disini

Khamis, 20 Ogos 2009

Looking for beautiful Prince and Princes from mummyZara..



Ini adalaH contest danIsh yAng Umi naK bUat uNtuk danISh.. saje je suke2 carI kengkawan baru uMi dan Danish Umi.. actually contesT ni di anJurkan oleh Blogger Mommy zaRa. TQ mommy zaRa keRana Buat conteSt best.. Jom Kita Tgk aPA syaRat2Nya..

syarat2 utk join contest ni:

1. jd follower Mommy_Zara

2. sila add banner di atas pada sidebar..

3. buat special entry utk contest ini dan sertakan sekali satu picture baby uols yg comey! dan satu picture baby bersama mommy atau daddy! kedua2 gambar akan diambil markah..

4. sile nyatakan skali nama baby dan umur baby.

tips: gambar baby comey dgn aksi bersahaja tp masih mengekalkan kecomelannya mungkin menjadi pilihan juri5 sila nyatakan bila gambar diambil.

6. link kn blog Mommy_Zara . sila tinggalkn comment bila dh siapkn entry k...


*A.L.E.R.T*semua baby yg manjadi peserta mestilah dr umur....
newborn ------------------------> 3 thnfor those yg single, uolls juga bleh sertai contest ni & syarat menghantar gambar seperti diatas haruslah dipenuhi..

contest bermula dari 11 August 09 hingga 31 August 09.





Jadi gaMbar pilIhan UmI kalI ini iaLAh..


Nama anaK : Muhammad Izz Danish

Umur anaK : 8Bulan

Okeys.. gamBar ni Umi aMbiL semaSa daNIsh sudaH panDai membantu mengeMas Rumah sekitar buLan Jun.. daNish buaT muKa cenGgitu seBab diA tak daPAt naK peGang kaMera yaNg uMi tgH zooM kat waJah cute nyer tu.. uMi nak taGkap gambaR diaPun siBuk naK toloN tanGkapkan gaK.. tu yg RupE dia cenGgItu.. namPak cute waLaupuN sedanG cuBe naK maRah...








taPi taK jaDi maRah, Bila Abi dIA muLa paNGgIl2 naMA diA.. eleH... aBi saYaNg diA la Tu koNOn... muMmy zaRA..... acI tak daNisH leTAk dua GambaR??




YanG kat Atas Ni pulA sebAgai memeNuhi syaRAt kedUA, gamBar daNISh deNgan aBi dia.. uMi suke tgk seBab dia Nampak bersaHaja biLa berGambar.. tak perlu aksi cute Tapi da namPak cute da kat mata uMi dan aBI.. hehehe.. gamBar ni diamBil sekiTar buLan Jun juGa..


Okla, jom Kita semua join contest reraMai unTuk menGenaLi antarA saTu dgn yanG laiN dan uNtuk kenAL baby2 masIng..



for u my danISh.. gooD lucK..







Princess Delisha, pilih danish Tau.. Tq buat contesT yg best macam princess delisha yg comel sangat2 ni.. eh.... comelnyer umi tgk delisha ni







4 comments:

zh-ena berkata...

gud luck umi :D

Mrs. Adz berkata...

memang cute muka danish tu..good luck ye..

UmiIzzDanish berkata...

zh-ena, tq

Mrs. Adz huhuhu sume baby cute2 belaka

nza berkata...

good luck....