PENGUMUMAN
"best view" Permata Umi dengan menggunakan browser Mozilla Firefox (highly recomended), Google Chrome, dan IE version 8 dan ke atas, anda boleh upgrade disini

Rabu, 5 Ogos 2009

marilah menGundi daNish...

SAlam semua... Dalam bz2 umi, sempat gak umi MencurI masa Membuat entry ni.. Semuanya sebab si Tucuk Umi tersaYAng... hehe.. Ok, sempenA denGan My Cute Lil Prince & Princess yg mamaAqish anjuRkan aritu...

PenguNdian telaH dibuKa kepAda semUa yang Minat danIsh, hehe. Undian diBuka sehInggA 07 Ogos 2009, huhuhu sehingga 07hb Ogos Ni, uMi tak de deNgan danISh berkempeN.. utk meraiH undi buat daNIsh.. Jadi dikesempAtan ini, sekIranYA ada pemBaca2 yAng suDi siLala Vote danISh..



Cara MengevoTE :


CopY B13 dan hanTArkan diSini .



KepadA yg teLAh menGundI UmidaNISh ucapKan teriMa kasIH banYAk2 dan kepaDa yanG BelUm, Jom voTe daNIsh..



BuaT daNISh ku saYANg, seMoga berJaya uMI doakAn.. walaUpun Umi jauH tapi haTi uMI ada dekAt denGAn danISh.. Moga diLinduNgi olehNYA.. duk bebaIk denGAn aBI nanTi yer sayAng..














5 comments:

[-suziey-] berkata...

good luck danish..nnti aunty vote ok..vote utk aQeel jgk ok:)

MaMaSiTi berkata...

camner nak vote tue.. copy dah tue nak paste kat mana bila dah sampai blog penganjur umidANISH??

UmiDAnisH berkata...

>>mamasiti
owh... post kat komen entry penganjur yer mamasiti..

>>suziey
ye suziey, jom kita bertukar vote

nza berkata...

so cute danish nihh......akak ada vote 2 B12..bolh vote lg ke?????

sujaihah berkata...

go go danish...heheh...moga berjaya di medan perang(perang ker?)hehehhe