PENGUMUMAN
"best view" Permata Umi dengan menggunakan browser Mozilla Firefox (highly recomended), Google Chrome, dan IE version 8 dan ke atas, anda boleh upgrade disini

Isnin, 7 Februari 2011

4hb tiada pengujung/raya cina kot??, aduhhhhh

Assalamualaikum,

Korang.. cube korang cek korang punya nuffnang, adakah sama macam umidanish... bila baca kat blog mamazakwan pasal zerro pelawat yg singgah di blog dia pada 4hb hari tu.. dan dia pun baca kisah tu di blog yang ni >> ** <<..


Apa yang mengejutkan umi, bukan diorg je tp umidanish pun kene, walhal masa hari jumaat tu, umi ada skodeng nuffnang ada yang masuk blog umi mencari sesuatu , sbb umi tgk kat kata kunci masa tu ada yang cari bab penyusuan tak silap umi dan macam2 jugaklah.. tapi tak pulak umi amik gambar nya sbb tak terpikir pulak akan jadi macam ni, so takde la bukti.. huhuh

umi memang ada buat entry 4hb tu.. tp takde yg tinggalkan komen cume ada la silent reader.. tp bila tgk gambar cam bawah ni memang tak besla kan.. tak logikla rasanya.. hohoho

dalam bulatan tu, zerro kan??

Apa kata korang cek korang punya jugak.. jangan2 korang pun terkena jugak.. Apalagik??? p la cek jap kat nuffnang

Salam sayang dari,

Jom Klik banner ni.. besar faedahnya..

gif creator

5 comments:

mummy_ayu berkata...

wah...jadi kosong..bahaya nie? pagi tadi check ok jer..nak gie jengah jab la...
tapi yg 4 feb takde visitor tu..ayu pun kena gak..

Puan ApasH berkata...

saya pon mmg zero gak..ingatkan mmg betul langsung xde org jenguk blog saya..huhuhuhu..itu yg buat tak tau je..

Nad @ MamaZakwan berkata...

rata2 sume kena benda yg sama kot la ek..tak tau la nape...nuffnang cuti raye kot, hehe

Three Musketeers berkata...

Lahai, kiter pon samer dear. Ingatkan kiter sorang jer yang kena. Rupernyer ramai gak yang kena yer?

dotblogspotdotkom berkata...

pakcik tak de nuffnang.... tak boleh cek... huhuhu