PENGUMUMAN
"best view" Permata Umi dengan menggunakan browser Mozilla Firefox (highly recomended), Google Chrome, dan IE version 8 dan ke atas, anda boleh upgrade disini

Khamis, 17 Februari 2011

Jalan-jalan Zoo Negara



aritu umi dan abi danish berkesempatan membawa putera kesayangan kami melawat zoo negara melihat keindahan binatang-binatang ciptaan tuhan.. seronok betui danish dan teruja sungguh dia dengan setiap binatang yang dia nampak.. kami kesana seawal pagi sebab takut panas menerjah, namun matahari nak terbit siapa kuasa halangnya.. heheh.. Jom layan gambar..

Kami sampai2 je danish terus je kata monkey... wahhh, belum2 lagi da teruja anak umi ni..



ok, time bergambar, tgk la tu mata dia menjeling kearah lain, sabo je le.. Posing dulu yer sebelum beli ticket..

Ok, ni dalam kenderaan yang membawa kami jalan2 didalam zoo.. danish kelihatan letih sebab da lari sana sini, excited nampak binatang2 yg tak pernah dilihatnya..

Tgk tu, kita belum lagi dan posing abi da amik gambar, sila abaikan muka umi yang tak comei tu yer... muahahah

Wah, time ni nampaknya abi yang lebih exited dari danish... hihih

Danish nampak Seladang... dia said " Dang.............. dang...."



"Tu... Dang.."

Ok, jom kita balik..

hahaha, tamtla entry malas kali ni.. sebenarnya, membawa anak2 berjalan2 di Zoo adalah aktiviti baik dan sihat, sambil kita bermesra sekeluarga kita juga dapat mengajak anak2 cintakan alam dan mengenali binatang ciptaan allah..subhanallah..



Salam sayang dari,

Jom Klik banner ni.. besar faedahnya..

gif creator

6 comments:

mommyYen berkata...

bes nyer dpt jenjalan dgn family..seronok kan..?

mamalieyna berkata...

bestnye danish jln2 tgk animals..teruja tak?,,arif teruja2 tp takut...hehe..

mamawafiQ berkata...

wafiq pon pegi jugak..tp tk sempat nk buat entry pon..kiki

UmiDAnisH berkata...

monny yen:
memang seronok,lebih2 lagi melayan keletah anak2 yg makin membesar

UmiDAnisH berkata...

mamalieyna:
memang seronok sampai dia lari sana sini.. penat mengejar..muahaha

UmiDAnisH berkata...

mamawafiQ:
ye ke... hehe.. ni kira sebenarnya kisah da basi gak.. baru dan cerita..hehehe