PENGUMUMAN
"best view" Permata Umi dengan menggunakan browser Mozilla Firefox (highly recomended), Google Chrome, dan IE version 8 dan ke atas, anda boleh upgrade disini

Jumaat, 17 Julai 2009

Diaper Stacker

HArini uMI nak berceriTA tentang satu Product baRu keluarAn Babyumishop iaitu diaper stacker. Diaper Stacker ni adalah tempat penyimpanaN Dispo Diaper ataupun Clot Diaper. Selain itu Diaper Stacker inI boleh digunaKAn untuk menyimPAn pakaian babY or kalau kretif boleH digUnakan sebagai temPat menyimpaN toy ataupun apa sahaja..



Ini adalah contoh Diaper Stacker keluaRAn Babyumishop, tapi sory yerk.. kebanyakan nya sold ouT.. kalau Nak tengOk yanG lain bolEh tenGok di Babyumishop. Ianya di Jual dengan haRGa terenDah iaiTU hanYA RM26.00 termasuk kos pos.



cutekan tapi da sold out


Yang ni puLa, Umi buat demO penGgunaAn nYA sepErti di aTAs bagi koRang2 paHAm.hehehe.. kotla ada yang tak paHAm ape uMi tulis ni.ekekeke.. umI tak pandaI nak berCErita.. Boleh memuatkan sehingga 4 Dozen Cd, pakaian dan lain2 yg sesuai dengan nya.



ini adalah diaper stacker bila kita dah isi Cd atau apa2 sahaja didalamnya..



Di bawah ni adalah contoh diaper stacker Babyumishop yang masih ada.. sila liHat di Babyumishop untuk seLanjutnya.














































3 comments: