PENGUMUMAN
"best view" Permata Umi dengan menggunakan browser Mozilla Firefox (highly recomended), Google Chrome, dan IE version 8 dan ke atas, anda boleh upgrade disini

Isnin, 13 Julai 2009

Tag dari efamaira

Kena Taq dan pujian oleh efamaira.. huuhuhuhu.. tqla mendokan yg baik buat umi.. Jom layan..


1. Anda rasa anda hot?
hot bile panas.. ekekeke


2. Upload gambar kegemaran anda.




3.Kenapa anda suke gambar ini?
anak bapak??


4. Bila kali terakhir anda makan piza?
lama da Tak maKan pizzA, seBab masa ngandung dulu selalU makan piza.. so sekarang ni benti la dulu makan piza..


5. Lagu terakhir yg anda dengar?
lagu iktiraf..


6. Apa yg anda sedang anda buat selain selesaikan tag ini?
buat keje le..


7.Selain dari nama anda sendiri,anda suka dipanggil dengan nama apa?
umi.. bilela danish nak panggil nama tu.. uhuhuh


8.Tag lagi 6 org dgn hati yg terbuka tanpa rasa kekesalan.Sila lakukan kalau tak kena denda mandatori..wah gitu ke.. sape ek aku nak tag ni






6. haza


name2 tersebut kalo blum watsila la jgn la segan2 wat yea..


* Siapa no 1 kepada anda?
ada bau2an


*Bagaimana pulak dengan no 4?
bestfriend dari sekolah menengah


* Kata sesuatu tentang org no 5.
bakal bizwoman yg berjaye.. chaiyok


* Bagaimana pulak dengan no 3.
ibu beranak 2 yg umi kenal dialam maya


* Siapakah org no 2?
ni?? mamawafiq yg comel2 gitu


* Bagi pesanan anda untuk org no 6.
Haza, mu buat tau tag ni.. ku tahu mu bz, tapi ku nak buat lagi bz ekekeek..


Yihaaaa..

abis dah..



1 comments:

[-suziey-] berkata...

waaa masa melayan tag ke..ekeke:D tantek la plak tgk pelampung itik tu..hahah