PENGUMUMAN
"best view" Permata Umi dengan menggunakan browser Mozilla Firefox (highly recomended), Google Chrome, dan IE version 8 dan ke atas, anda boleh upgrade disini

Isnin, 20 Julai 2009

GooD lUck foR u Kak Mus

Ni entry Khas UntuK kak mUS.. acTually, kaK mus saLAh sorang staf Co. temPat keJe uMI teLah mendapAt tempat perTukarAn barunya. Jadi kamI selebret haRi perpisaHAn terseBut.. Kami hanYa buAt party yanG simple seBAb masinG2 behatI duka naK lepAskan kaK mus yang baIk hati.

Kak Mus yg malu2 bila kne berucap..

Inilah Kak Mus yg kuceriTAkan tu. orangnya lembut, baiK daN taK banYAk songeh.. senanG berkerjasama denGAnnYa. Dia tenGah beri ucapan terakhir uNtuk kitorang..




Ni puLa maKAnaN kit0rang, KFC jek.. last minute.. ekekeke, makan kfc je le.. TQ mamawafiQ beli makaAnan unTuk kitorg..





Yang ni pUla sesI berGambar kaMi.. meMula uMi dgn Kak Mus.. shedih tapi tanak bgtaula sedih time ni.. uwaaa





PAstu yanG ni uMI denGAn Kak mus n MamawaFiq yang ceria wlupun sebenarnya sedih..tetap posing dgn senyuman manis.. ekeke



tak baik bertiGA? ada sorang lagi yer dalam tu.. korang nampaK tak?? mana nampak, kakmus cover ngan hadiah dia.. ekekekeke..


Oklah, sempeNA uMi naK beruCap aritu tak terkeluaran sesangat .. jadi uMi tulis kat sni untUk kaK mus..Walaupun kita raPat tak lama MAna, uMi pun baru je daPAt tuKAr ke department nI.. tapi kita mesra macaM kaKak denGan adIk, share maKAn, share ceritA dan share Bosan kalAu2 bos fening2kan kita.. ekekeke.. Thanks sebaB akaK banYAk aJAr kiTa ilMu IT.. thanks seBAb akaK bos yang sporting dan Thanks seBAb akak baik hati ngan kIta.. Tak sangka pulAK sekeJAp je kita samA2 togother2.. Umi mintak maaF kalAu2 sepAnjang kita bersama aDa yang tak elok dari Umi terHAdap akaK..TQ kak mus sebab sudi kawan umi yg nakAl ni.. Tq gaK seBAb baik ngan uMi, Tq gaK seBab banYAk menGAjar uMI yg tak panDAi ni.. bpe banyakla TQ.. apepun uMi ucapkan semOga kak mUs selamat melahirkan babY yg cute, berJaya dan bahagia dalaM kehidupan.. Jangan lupa keNgkawan kat cni.. apepUn kami tetaP riNdu kat kak mus n danieL.. Chaiyokkk...


CAyang kaK mus,
UmidaNisH
























3 comments:

[-suziey-] berkata...

ooo xpe carrier development..xyah ler sedih:p

sujaihah berkata...

sedih..bila teringat kawan lama...agak bosan kan bila kawan yang baik gi tempat lain..hu hu hu

nza berkata...

gitu le lumrah..bertemu dan berpisah...