PENGUMUMAN
"best view" Permata Umi dengan menggunakan browser Mozilla Firefox (highly recomended), Google Chrome, dan IE version 8 dan ke atas, anda boleh upgrade disini

Isnin, 13 Julai 2009

daNish wat pe tu??

Danishku ulser pulak.. uhuuhuh.. cian danish, baru baik demam campak da kene ulser, tapi yg penting dia tetap happy. Arini uMi nak tunJuk aksi menarIk danISh ketiKA dalAm playpan dia...

video

ni la hobi daNIsh..sape tau dia buat ape? mengeNdap, menJilat jaring Atau baring2..

video

huhuhu... danisH menGendaP.. kan kat tepi playpan tu ada jejaRing.. so dia dok tenGok ape terjadi diLuar or ape kami berdua buat melalUi situla.. gambar tu ketika dia tau kami snap dia tengaH mengendap, jadi dIa Pun controL2 la bagai..

BijaK nyer anaK umi ni..


4 comments:

Diana@Mama Adam Mukhriz berkata...

akahai danish ... aktif tetap maintain yer .. bleh try bagi air barli kurangkan ulser tue .. barli yg masak tue yer

MaMaSiTi berkata...

ALA2 TOMEINYA..BULAT MATA DANISH DOK NGINTAI...HA,HA,HAAAA...BUAT PER TUE...HIHIHII...

armouris berkata...

info tentang demam campak kat sini - Demam Campak Berjangkit

UmiDAnisH berkata...

>> Mama Adam,
Tq mama adam, nnt umi try

>> Mamasiti
dia memang ske mengintai kitorg... ekekeke

>> armouris
Tq, nnt saya p tgk yer