PENGUMUMAN
"best view" Permata Umi dengan menggunakan browser Mozilla Firefox (highly recomended), Google Chrome, dan IE version 8 dan ke atas, anda boleh upgrade disini

Khamis, 16 Julai 2009

Tupperware dan Umi


Ok, tadi cerita pasal Diaper Stacker, yang ni umi naK berceriTa berkenaAn Barangan berKualiti braNd Tupperware. Actually uMi baru je joiN brand ni.. Memang berkualiti lah dan berpatutan dengan harganya. LAma dah nak join tapi Umi tak berkesempatan naK berceriTa pasaL ni..hehehe..


KalaU tenGok paDa harGa memAng pening2 lalatla kan, tapi kalau rosak, boleh tukar denGan yg baru, tu istimeWa brand ni. Umi sukE sebab dapur keciL umi tak lagI bersepaH2 dgn pelbagai palstik utk simpan barang2 dapur.


Ok, ni ceriTa apa yanG uMi dapat biLa da jOin tupperware dgn harga RM60.. masa daftar tu, dapatla beg n 3 tupperware ni..





Pastu, Tokei tupperware umi buat promotion sape beli barang tupperware bernilai RM150 akan dapat free gif. So umi pUn amIkla set yanG ni..



DAlam kaTAloG ada baGi free gif kalAu amIk set yang ni, so Umi dapAt ni..



Lepastu PulaK kan tadi janJi kalau beli RM150 keatas dapat free gif kan??? so uMi dapat free yang ini..



PAstu ada ofer lagi sehinGga hujung bulan ni, bagI meke yang belI RM150 keatas dapat beli barang2 ni pada haRga cukup menguntungkan dan amat berbaloi..


So, inilah yaNg uMi dapat.. baGusnya, macam2 ofer ada.. sah sehinGga 30Julai2009.

Sape yang berMinat nak joIn jaDi ahli, aTAu berMinat uNtuk membeLi barAngan tuPperware silakan ke shop uMi di Babyumishop untuk melihat katalOg dan harGa yang ditawarkan. Biar alaH memBeli meNang meMakai. Kalu beli bekas lain kan keJap je pecaH, lagipun kalaU nak isi maKAnan yang kene kedap udaRa mesti sekejap je lemau, beku dan sebagainya.. kalaU Tupperware bila rosak bOleh tukaR, jadi tuNGgu apa Lai.. ianYA memang berbaloikan.. Jom shopping tupperware di Babyumishop




























4 comments:

mamalieyna berkata...

wahhh manyaknyer soping tupperware..brand ni mmg baguih..! mmbr opis dl ada la jd ajen., skrg dh tkde mmber tu..so jdnye lame no la tak layan brangan tupperware ni..layan mata jer, takdo beli agi wat msa ni..ihiks..

[-suziey-] berkata...

umangaih..nk buatpe tupperware byk2 tuh...bak mai seketul dua..ekekek:D

yantz-yeem berkata...

ooohh kita nie mmg gilos nga tupperware nie...tp skg dah kureng beli sbbb dah tak tau nak letak katner...mmg jadik ahli pon...tp ahli yg x aktif tp masih dpt harga ahli hahahah tu yg best...

x rugi bli tupperware nie....tahan lama n sgt2 berkualiti

UmiDAnisH berkata...

>> mamalieyna
memula tu memang umi pun layan mata jek, tapi bila pk kebaikan nya yg tahan lama dan ada jaminan bila rosak, umi beli la.. bole pakai lama kan..

>> suziey
tupperware ni umi nak simpan barang2 dapurla, bagi kemas sikit dan jimatkan ruang.. hehehe..mehla p babyumishop borong..

>>yantz..
memang tahan lama n sangat berkualiti.. mehla shopping di babyumishop.. banyak diskaun.. ekekeke