PENGUMUMAN
"best view" Permata Umi dengan menggunakan browser Mozilla Firefox (highly recomended), Google Chrome, dan IE version 8 dan ke atas, anda boleh upgrade disini

Sabtu, 14 November 2009

MY FUNNIEST BABY CONTEST

~ Sticky Mode..sila skroll down untuk entri terkini... ~




Tajuk : MY FUNNIEST BABY CONTEST

BerMula : 20 Oktober hingga 13 November 2009 (12.00 tengahari)
Berumur : 1 bulan hingga 3 tahun
Kategori A : baby gurl
Kategori B : baby boy

Hadiah :
-1 Cloth Diaper Lunatots bagi setiap kategori
Sponser dari
Babyumishop

- 1 helai baju baby bagi setiap kategori
Sponser dari
IT @ RLiiT'S BoutiQe & beuty Centre


Hadiah PiliHan unTuk Peserta Bertuah
- 1 Diaper Stacker


Sponsor dari Moms&babyshop

Syarat Penyertaan:

- Jadi Follower Umidanish dan sponsor2 serta add Umidanish dalam bloglist anda
- Letak banner di sidebar blog anda dengan link ke entri ini
- Membuat entri mengenai contest ini diblog anda
- Dalam entri itu, upload satu (1) gambar si comel anda dengan aksi Funny yang paling menarik hati para juri. Sila nyatakan nama si comel dan umurnya. Sila juga nyatakan apa yang terdapat di semua blog sponsor umidanish.
- Dalam entri tersebut pastikan anda mention dan link ke Umidanish dan semua sponsor (no link back will be disqualified)

Sponser 1 : Babyumishop (http://www.babyumishop.blogspot.com/)

Sponser 2 : IT@RLiiT's BeutiQue & Beuty Centre (http://www.hidupharmoni.blogspot.com/)

Sponser 3 : Moms&babyshop (http://www.momsandbabyshop.blogspot.com/)


- Bila dah siap, tinggalkan link entri anda di entri ini.
- Hanya satu sahaja pemenang bagi setiap kategori, jadi pastikan anda meletakkan satu gambar baby anda yang memiliki aksi lucu paling cutes.
- Semua penyertaan akan diadili oleh parajuri yang akan dilantik oleh umidanish sendiri.



Hadiah pilihan untuk peserta bertuah akan dicabut oleh baby danish sendiri.. Hadiah ini untuk selain pemenang kategori A dan B.

Selamat Bercontest..






174 comments:

Mrs. Adz berkata...

best la contest lagi..nak join la..tunggu k

UmiDAnisH berkata...

Join2... umidanish tunggu

Putra Mama berkata...

nak kene carik gambar2 funny nih..

Mama_Aqish berkata...

salam,

saya dah join...
http://damiaqish.blogspot.com/2009/10/my-funniest-baby-contest.html

UmiDAnisH berkata...

okeh, mama_Aqish, saya akan jenguk2 kemudian.. goodluck

zai kulim berkata...

ok nie zai dah join..sila check.

http://zaikulim.blogspot.com/2009/10/my-funniest-baby-contest13nov.html

thanks.

[-suziey-] berkata...

waa dh ade contest..insyaAllah kena godek2 la gmbo2 aQeel..adoi..bz sket skang..

Mama Qaseh berkata...

Saya jugak dh join..sila le jenguk yer..

http://cherishlovetogether.blogspot.com/2009/10/my-funniest-baby-contest.html

UmiDAnisH berkata...

>>Putra Mama,
cari jangan tak carik yer, leh join reramai

>>zai Kulim
Wokeh, nnt umI datang bertandang kerumah mengapdet

>>suziey
godek jgn tak godek, aQeel cutes kan banyak gambo2 cumil..

Riena @ MamaAneesa berkata...

saye pun nak join gak nie link en3 saya..sila la terjah..and komen apa yang patut...

http://tentangryna.blogspot.com/2009/10/my-funniest-baby-contest.html

Cik Anie berkata...

salam uMiDaniSh...
Teringin gak nak join contest ni....harap-harap cukupla syarat-syaratnya...

http://alamakkkanie.blogspot.com/2009/10/my-funniest-baby-contest.html

diya berkata...

NAK JOIN LA..
HARAP2 MENANG LER..
HEHEHE...

http://diyalova84.blogspot.com/2009/10/my-funniest-baby-contest.html

LYaFRINA berkata...

salam mamadanish.. lya pon minat sgt nak join ni.. ni link lya ...

http://cahayahatiku-lyafrina.blogspot.com/2009/10/my-funniest-baby-contest.html

kalau ade ape2 y xckp syarat gtau yer... n Dont forget to join my contest - Im yours..
tq mamadanish..

fieza berkata...

Salam ....dah join...sila jengah ke blog saya dan tengok kalau-kalau tak cukup syaratnyer..

http://fieza-mamacun.blogspot.com/2009/10/my-funniest-baby-contest.html

girl_perak berkata...

Salam kak...
saya ada join contest yang kak anjurkan... tp gbr anak saudara la kak... jadi kat jengukala kat blog sy n tolong bg tau apa yang kurang atau tak cukup syarat yea kak...

http://girlperak.blogspot.com/2009/10/my-funniest-baby-contest.html

Rosidah Hj. Romli berkata...

salam umidanish..saya juga ingin memasuki content tersebut..
entry di

http://damiafamily.blogspot.com/2009/10/my-funniest-baby-contest.html

rosidah_rr@yahoo.com

TQ

eRiNsZ berkata...

baby eisya juga mau join..
sila nengok umah pink weoll..

http://ehemsz.blogspot.com/2009/10/my-funniest-baby-contest.html

thanXs dear and salam kenal

Riena @ MamaAneesa berkata...

Hai! terjah balik nie....

Dah upload 1 pic dah....nie link dia... thanks 4 the info....

http://tentangryna.blogspot.com/2009/10/my-funniest-baby-contest.html

Mama Darwisya berkata...

salam,sy nak join yerk..tq

http://fizaqadida.blogspot.com/2009/10/my-funniest-baby-contest.html

zai kulim berkata...

ok zaikulim dah jadi follower kat blog tu..

asmieyra berkata...

salam, sisi kiter join ehhh http://lilprincecharming-asmieyra.blogspot.com/2009/10/my-funniest-baby-contest.html

wawa berkata...

Salam...

wawa pun join jugak...jengah la ke blog wawa ye :)

http://wawa-syaidasyaida.blogspot.com/2009/10/my-funniest-baby-contest-kategori.html

mamalieyna berkata...

Salam UmiDanish,

Kita dah join! lawati :

http://mamalieyna.blogspot.com/2009/10/tajuk-my-funniest-baby-contest.html

wawa berkata...

thanks kak UmiDanish

Adlin a.k.a Kyra MomS berkata...

salam perkenalan....
saya pun turut serta dalam contest ni my blog http://hasroylin.blogspot.com

selamat meterjah...

liana berkata...

salam, lin liana dah join contest ni..silalah jengah blog n bgtau kalau ada yang kurang ek...
http://lianadaysofmylife.blogspot.com

:: butterfly :: berkata...

salam tuan umah,

jemput menerjah my blog ye ;)

http://seindahbutterfly.blogspot.com/2009/10/my-funniest-baby-contest.html

Mrs. Ndru berkata...

hi! salam perkenalan..

ni link sya yer..

http://mamydady-ryan.blogspot.com/2009/10/my-funniest-baby-contest.html

silalah jenguk..
thanks..xoxo

hazeren_eryn berkata...

Salam perkenalan..
Saya pon nak join dalam contest nie..
Sila la jenguk ke blog saya ek..

(http://hazerenwardani.blogspot.com/2009/10/my-funniest-baby-contest.html)

harap2 cukup syarat la ek..kalu ada yg tak kena..inform ek..tq in advance..

nza berkata...

wah ada contest lg la ttp dh xde baby nk dipertaruhkn...hi...Gud luck pd peserta lain.

kinsyakrn berkata...

hai dear, akak dah join..masuk ye..jgn lupa komen. http://kinsyakrn.blogspot.com/2009/10/my-funniest-baby-contest.html

eRiNsZ berkata...

hyeee dear udah diedit entry nyer hehehe
~thaxs for da sponser~
(ayat tak hengat` bakal pemenan nieh)
hehehe

kinsyakrn berkata...

akak dah join..datang melawat yer..
http://kinsyakrn.blogspot.com/2009/10/my-funniest-baby-contest.html

UmiDAnisH berkata...

Olaaa.. Buat masani umidanish da melawat semua blog, umidanish ucapkan terima kasih dan Goodluck pada semua.. sila baca betul2 syarat2 yang ditatpkan sepaya anda berjaya masuk list umi.. chaiyokkk

umminabilah berkata...

salam kita dh join contest ni... ni link kita

http://ijanmemory.blogspot.com/2009/10/my-funniest-baby-contest.html

check it out

Putra Mama berkata...

salam.. sy dah join.. sudi2 lah view n3 sy ni..

http://putramama.blogspot.com/2009/10/my-funniest-baby-contest-from-umidanish.html

tq..

UmiDAnisH berkata...

goodluck semua..umidanish da terjah satu persatu baby2 korang..

fieza berkata...

Salam....nak joint sekali lagi untuk my baby boy lak...hari tu dah submit kakaknye....oleh ke rrr masuk untuk 2 orang anak??? tapi entry lain-lain tau...Arghh tak kira ler boleh ke tak ke...dah buat pun n3nyer..sebab kat syart penyertaan tak ada lak cakap tak boleh...kan Puan Penganjur!! :)

http://fieza-mamacun.blogspot.com/2009/10/my-funniest-baby-contest_26.html

Jengah k... :)

ZiE FAUZi berkata...

salam umidanish..nak tanya kalo letak gambar usia 3 minngu tp umur sekarang dah 3 bulan leh tak???.. dah puas suruh Alya wat muka funny,tp dia tau nangis je..huhuhu...

UmiDAnisH berkata...

>> Zie Fauzi
Boleh.. asalkan baby tida melebihi 3tahun..

>>Fieza
baikla, asalkan ianya mengikuti dan memenuhi semua syarat2 yg ditetapkan utk melayakkan baby..

Sue Lynnda berkata...

Salam Ibu Danish. Ai dah join contest you..jenguk2 lah aii di -->http://syurgakasih.blogspot.com/2009/10/contestmy-funniest-baby.html

TQVM.

faizal berkata...

hi...salam kenalan..
saya nak join contest ni..
sila2 la bertandang ker blog saya..kalu ader kekurangan mohon dimaklum...tq

http://hangkatahangtera-faizal.blogspot.com/2009/10/my-funniest-baby-contest.html

Sidratul Muntaha berkata...

http://iceboxrivet.blogspot.com/2009/10/my-funniest-baby-contest.html

salam
saya dah buat n3 psl contest ni
so
tu ler,link saya
merci!!

mamaqasrina berkata...

SALAM CONTEST..NI LINK SAYA, http://nurinqasrina.blogspot.com/2009/10/my-funniest-baby-contest.html

ZiE FAUZi berkata...

salam..terima kasih yer jawab soalan td.. kalo mcm tuh nk join la..
ni link n3 contest yer

http://fztogether.blogspot.com/2009/10/my-funniest-baby-contest.html

**Nae/Naz** berkata...

salam.........sy nk join jugak boleh...ni link sy ;)


http://mutatingfingers.blogspot.com/2009/10/my-funniest-baby-contest.html

Ms.Notti berkata...

Salam uMiDaniSh,

Saya nak join contest ni yer.
Bismillah...
Entry nyer di sini:
http://pertandinganbayicomel.blogspot.com/2009/10/my-funniest-baby-contest-by-umidanish.html

TQ :)

ibu_arifa berkata...

salam umiDanish,

saya dah jd follower, dah buat link2 yg dikehendaki, dah tempek banner, dah add ke blog umiDanish dlm bloglist saya dan dah buat entry di http://ibudalila.blogspot.com/2009/10/my-funniest-baby-contest.html

sila singgah yer..

ezan berkata...

salam,

ezan nk join gak. nanti cehck ye kalo ada yang silap bgtau k. ni link contest. :)

http://mareamysarah.blogspot.com/2009/10/my-funniest-baby-contest.html

Wan Anis Sorfina berkata...

hai! slm kenal.. sy mau join.. ini link saye

http://wananissorfina.blogspot.com/2009/10/my-funniest-baby-contest-by-umi-danish.html

xoxoxo
wan

Sitisifir10 berkata...

Mau cuba....he he

http://sitisifir10.blogspot.com/2009/10/my-funniest-baby-contest.html

Salam berkenal2an

IeYzA berkata...

salam umidanish...
saya nak gak join...leh kan...
nie link saya...
jom terjah yer...

http://ieyza83.blogspot.com/2009/10/my-funniest-baby-contest.html

kalau ader pe2 yg kurang
plzz inform yer...

sweetwannur berkata...

salam...umidanish!!

wannur nak join gak ni...n dah penuhi sume syarat2nya..

http://sweet-wannur.blogspot.com/2009/10/my-funniest-baby-contest.html

Wan Anie berkata...

Salam...

ni link yer..

http://tintacomellote.blogspot.com/2009/10/my-funniest-baby-contest-by-umidanish.html

ummu faqeh berkata...

salamz..nak tanya kami kat jordan ni boleh masuk tak?banyak dah amik gambar nih..minat dgn hadiahnyer nih..

UmiDAnisH berkata...

ummu faqeh, boleh join dengan bersyarat..

Dilily berkata...

Hi ummi, nak join gak... ahak...

http://lily280477.blogspot.com/2009/10/waaahhhh-contest-lagik-jom-try.html

Tapi tajuknye tak boleh ubah lah... takpekans....

eyna berkata...

salam...

ni link saya......selamat meninjau k.....

http://eynaenjah.blogspot.com/2009/10/my-funniest-baby-contest.html

tq...adioooosssssss

Nur Irfan Juezrie berkata...

hye umidanish..
ni link saya.. http://irfanhakim-juliana.blogspot.com/2009/10/my-funniest-babay-contest.html

tq..

mrS May berkata...

ummi danish...
leh ke pic tue kite letak just perlakuan dia yg lucu??
ke perlu nmpk wajah dia???
en3 dah siap tp lom post lg...
sdg tggu respon dr ummi danish

Orked berkata...

salam umidanish..
sihat?
orked pun nk join..ni link orked
http://ometomeiorked.blogspot.com/2009/10/my-funniest-baby-contest.html

mrS May berkata...

salam...
sy nak joint contest ni bley??

sy tgglkan link tuk penialian para juri

TQ..

http://weluvqistina.blogspot.com/2009/10/my-funniest-baby-contest.html

NORMI BINTI HAJI MAT YUSOF berkata...

saya pun dah join contest.....

eyna berkata...

salam...

link ke umah saya....

http://eynaenjah.blogspot.com/2009/10/my-funniest-baby-contest.html

jemput2 la dtg ye...tq

ayang berkata...

salam kenal. bole sy join??
sila la jenguk2 ke http://ayanganje.blogspot.com/2009/10/my-funniest-baby-contest.html

|| NaFiRaa || berkata...

nak joint jugak...

salam kenal~

http://lovenafira.blogspot.com/2009/10/my-funniest-baby-contest-from-umidanish.html

aie.ezza's family berkata...

HI..SALAM KENAL..

MAMA e'ZA DAH SIAPKAN N3 UNTUK CONTEST NI..SUDI2 LA JENGOK YER..

http://notaharianmama.blogspot.com/2009/10/my-funniest-baby-contest.html

UmiDAnisH berkata...

>>Normi
sila tinggalkan link entry contest u, susah umidanish nak jejak..

~Zetty84~ berkata...

SALAM UMIDANISH...

ZATI NAK JOIN GAK CONTEST UMIDANISH NIH...

1.JADI FOLLOWER UMIDANISH N SPONSOR ~ DONE
2. ADD BLOGLIST ~ DONE
3. SIDEBAR BANNER ~ DONE
4. BUAT ENTRY ~ DONE
5. MENTION LINK UMIDANISH DAN SPONSOR ~ DONE

NI LINK CONTEST TUH...

http://hitamputihkehidupanku.blogspot.com/2009/10/my-funniest-baby-contest.html

Qistina's Mama n Abah berkata...

Salam perkenalan umidanish..saya pun nak join jugak ye..ni link saya

http://sha-noraishah.blogspot.com/2009/10/my-funniest-baby-contest.html

chugie berkata...

salam tuan rumah.. saya bak join boleh? kebetulan ada satu gambar funny baby saya..heheh..nnti saya kasi link ek.

LiesaVsMrsKhusairi berkata...

saya dh buat entry kt blog saya..so sila2 la lawat blog saya ekk...
http://erynaraisya.blogspot.com/2009/11/my-funniest-baby-contest.html

LiesaVsMrsKhusairi berkata...

ni link saya...http://erynaraisya.blogspot.com/2009/11/my-funniest-baby-contest.html

ibu zharif berkata...

sy pun dh join..sila check

http://m-z-w.blogspot.com/2009/11/my-funniest-baby-contest.html

chugie berkata...

ini link saya.. http://iezmierah.blogspot.com/2009/10/my-funniest-baby-contest.html

sila jenguk ye.. kalau de yg x ok, pls comment me.. thanks

AziE-rAh berkata...

Hai,
Saya pun nak join jugak.. Ini link saya. Sudi2 la dtg menjenguk...
http://mawar-ayu.blogspot.com/2009/10/my-funniest-baby-contest.html

Mama Azlina berkata...

salam perkenalan..
saya nak join gak...jom jenguk link saya : http://mamaazlina.blogspot.com

nanti masuk esok (3 nov) yea...saya auto update utk esok..

thanks..

poshnez berkata...

Salam Umi Danish,

Ape kaba? Mummy Arissa da join contest ni...silalah lawat link saya yer:p
http://poshnez.blogspot.com/2009/11/umidanish-my-funniest-baby-contest.html

Hopefully memenuhi semua syarat penyertaan...k, thanks.

p/s: Adiah diaper stacker tu sangat menarik ;)

UmiDAnisH berkata...

wokehhhh, da jenjalan da... demam da umi tgk sume cut2 belaka... huhuh

KimiLeaKhalif berkata...

SALAM

saya ingin join contest nih

ini link saya
http://kamaliakhalid.blogspot.com/2009/11/my-funniest-baby-contest.html

name : nor kamalia
email: norkamalia@jimahev.com

oYa berkata...

salam..saya dah join

http://slamzer.blogspot.com/

harap2 lulus..kekekee eden toray..

oYa berkata...

hehehehe dap dip dup

**Nae/Naz** berkata...

salam umidanish...entry sy umi blom jengah kew...huhu

http://mutatingfingers.blogspot.com/2009/10/my-funniest-baby-contest.html

CatlinaFly berkata...

salam umidanish..sy dah join nih!kalau ada tak complete bgtau ek?tq..

http://catlinaflybaby.blogspot.com/2009/11/my-funniest-baby-contest.html

miezaniera berkata...

Salam umi Danish..sy pn dh join contest..jemput ye dtg melawat ke blog saya..

http://miezaniera.blogspot.com/2009/10/my-funniest-baby-contest.html

Zalia Firdina berkata...

Russallia pun nak join contest ni.. so silalah terjah ke blog Firdina yer..

http://russallia.blogspot.com/2009/11/my-funniest-baby-contest.html

Momma Mia berkata...

salam umidanish
jemput terjah n3 kami disini

http://alinalan.blogspot.com/2009/11/my-funniest-baby-contest.html

aryanie fairuz berkata...

salam...
saya pun dh join.. sudi2 la melawat blog saya yer..

http://massyah.blogspot.com/2009/11/my-funniest-baby-contest.html

::Mamalyna:: berkata...

salam, saya join contest nie...ni link blog saya yer..

http://zanmyly.blogspot.com/2009/11/my-funniest-baby-contest.html

TQVM...

Aishah Megahasz berkata...

Penyertaan dari saya. Thanks

http://megahasz.blogspot.com/2009/11/my-funniest-baby-contest.html

Aishah Megahasz berkata...

http://megahasz.blogspot.com/2009/11/my-funniest-baby-contest.html

didahaida berkata...

salam.salam kenal.sy dah join..silala jgk yer. mekasih

http://didahaida-duniaindahduniaku.blogspot.com/2009/11/contest-my-funniest-baby-contest.html

** Perfect Love ** berkata...

Salam kenal...
Tertarik dgn contest ni. Geram tgk aksi budak2 comel dgn muka funny nya.
Anyway.. walaupun saingan hebat-hebat belaka, sy pun nak memeriahkan contest juga ;-)


http://wanfida.blogspot.com/2009/11/my-funniest-baby-contest.html

happy visiting my blog k;-)

Cerita Cici berkata...

Salam semua...

Cici pun nak join jugak....

http://cerita-cici.blogspot.com/2009/11/my-funniest-baby-contest.html

#Jemput2 ke blog ye semua....hehehe

isabelle berkata...

salam.

count me in ekkk...

http://thesnowwybear.blogspot.com/2009/11/my-funniest-baby-contest.html

thanks

oYa berkata...

http://slamzer.blogspot.com/2009/11/my-funniest-baby-contest.html

update~~ soly

Liya berkata...

salam...kat mana nak sign in sbg follower blog ni ye? saya nak join contest gak tapi nak letak gambar anak buah saya...bleh ye...hehehehe

znurul berkata...

salam..
saya pun nak memeriahkan contest jugak..sudi2 jengoknya di sini http://znurul.blogspot.com/2009/11/my-funniest-baby-contest.html TQ

isma@ibu berkata...

salam umi...

saya dah pun join contest ni... pasni kita change link yer..
jemput2 la lawat ke cerita keluarga saya pula...

http://dinisma.blogspot.com/2009/11/my-funniest-baby-contest.html

Chempaka Aurora berkata...

Wah meriahnya sambutan untuk contest ni..diharap penyertaan saya dapat menambahkan kemeriahan contest ni. Visit me at http://odisiaurora.blogspot.com/2009/11/my-funniest-baby-contest.html
TQVM.

Nur Irfan Juezrie berkata...

UmiDanish,

Umi ada tinggalkan komen di entry saya dengan wish Gudluck sahaja.. saya dah perbetul apa yg sy rasa tak kena.. tp tak taula samada benda yg direpair tu memenuhi syarat ke tidak.. apa2 pun i've do my best.. this is my link again:

http://irfanhakim-juliana.blogspot.com/2009/10/my-funniest-babay-contest.html

TQ..

ellis berkata...

umi danish.. jgn lupa terjah blog saya ek..

http://3llism4.blogspot.com/

Jiji berkata...

Hyee salam kenal umi danish

Jiji nak join contest!!@!~

http://triplecolourlife.com/blog/my-funniest-baby-contest-by-umi-danish/

asmaa berkata...

nak join jugak...

ni link nya

http://apeape-aje.blogspot.com/2009/11/my-funniest-baby-contest.html

anin berkata...

Salam kak

dh wat entri dengan penat lelah nye ...heheheh

ini link yek

http://seindahbayu.blogspot.com/2009/11/my-funniest-baby-contest.html

cek ye mane tetinggal..tenkiuuu

MamaRoyd berkata...

Salam Kenal Umi Danish

Nak join contest! :)

http://ennymulia.blogspot.com/2009/11/my-funniest-baby-contest.html

MamaRoyd berkata...

Salam Kenal Umi Danish

Terjah link kita ok?

http://ennymulia.blogspot.com/2009/11/my-funniest-baby-contest.html

Agnes berkata...

hai Umi Danish

sila link ke my entry

http://babytravisshaldrich.blogspot.com/2009/11/my-funniest-baby-contest-from-umidanish.html

Kalau tak lengkap sila beritau ya..

tq.

[-suziey-] berkata...

umi nk tanya la..funniest ni adkh dari segi memek muka atau gelagat dia?

D@puR D@n OvEn berkata...

Salam perkenalan UmiDanish..
Kami pun nak join contest ni gak. Silalah ke blog kami ye..Thanks

http://zairie-illani.blogspot.com/2009/11/my-funniest-baby-contest.html

UmiDAnisH berkata...

ok, cantik.. umi da jenjalan kat blog korang sume..

>>suziey,
funniest dari sume segi ye cute,memek muka, dll yg menarik perhatian juri.. disamping kekreatifan blog itu menjawab syarat2 yg ditetapkan.. join yer aQeel..

ummu faqeh berkata...

salamz dari jordan..
akhirnya dapat gak gambar tercute..
sila lawat blog kami..

http://ummijannah.blogspot.com/2009/11/contest-contest.html

umidanish..best kalu umidanish bloh compile semua gambar2 peserta, then buat satu entri..boleh kami semua tengok!!!cadangan jer.

[-suziey-] berkata...

oooo ok ok..hmm nnti kita plh gbr aQeel..tgh create n3 nih..

mamaaerish : berkata...

slm... eb nak join yer.... silalah jenguk :
http://mamaaerish.blogspot.com/2009/11/my-funniest-baby-contest.html

wish us luck.... wink

mamaaerish : berkata...

slm...nak join gak... he he he... jenguk2 lh yer .... TQ

http://mamaaerish.blogspot.com/2009/11/my-funniest-baby-contest.html

~dYaHaHa~ berkata...

salam..nak join..check entry saye k..tq!!!

http://dyahahaslittlecottage.blogspot.com/2009/11/my-funniest-baby-contest.html

EJAN MAPET berkata...

hai salam kenal...
sy dh join contest awak..check ya..ade kurang bg tau..tq..

http://ejanmapet.blogspot.com/2009/11/my-funniest-baby-contest.html

sYaFiQa berkata...

Salam UmiDAnish

saya iqa, baru jer try nk join kontes nih. kalau salah tolong tunjukkan. Sila la ziarah blog sy yer. tq

http://meaning-of-love.blogspot.com/2009/11/my-funniest-baby-contest.html

syakila berkata...

kila nak join..

http://nurnuha-syakila.blogspot.com/2009/11/my-funniest-baby-contest.html

[-suziey-] berkata...

ok kita dh join..cuma autopublish kol 9 esok pagi..hehe..terjah la yek..btau ye kalu ade xckp syarat:D

http://szsh.blogspot.com/2009/11/mu-funniest-baby-contest.html

Ayu Hussien berkata...

Ayu dah join...jom terjah.
klau dah terjah tinggalkan jejah yerk..tq

http://ayuhussien.com/2009/11/my-funniest-baby-contest.html

UmiDAnisH berkata...

wokehhh cantik, da terjah.. tunggu ye korang nnt kita tgk picture2 baby korang

lynn_82 berkata...

Assalammualaikum...
Lynn dah join contest nie... nnt dtang tgk blog kite yer....

http://nazlynn82.blogspot.com/2009/11/my-funniest-baby-contest.html

suhida berkata...

slm,slmt berkenalan.
nanti jenguk blog saya ye.
http://fazdarazat.blogspot.com/2009/11/my-funniest-baby-contest.html

E comel berkata...

salam..umidanish, ni link saya utk contest tu http://ecomelnya.blogspot.com/2009/11/my-funniest-baby-contest.html
kalo ada pape yg trtinggal bgtaula ye.maklumla, budak bau belajar tulis blog..hee

E comel berkata...

smlm dah post, tp rasa mcm xjadi..so ni nk post link lg skali..xpe kan? http://ecomelnya.blogspot.com/2009/11/my-funniest-baby-contest.html

Ezza berkata...

Kalo sy yg tiada blog, tp ada fotopages.. blh ke masuk contest ni..?

D fotopages, blh letak link d tepi.. tp banner, rs nye x blh..
Banner blh d letak dlm entry shj.. serasa sy la..

MaMa3H berkata...

salam...
nak join jugak....

http://hasya-hana-hadif.blogspot.com/2009/11/my-funniest-baby-contest.html

tq

mama_umar berkata...

slm, dah join contest nih

http://superzetymarlia.blogspot.com/2009/11/my-funniest-baby-contest.html

klu ade ape2 yg kurang in4m ye..tqvm

[-suziey-] berkata...

http://szsh.blogspot.com/2009/11/my-funniest-baby-contest.html

ni link bru..ats tu silap daaaa..heehe

mama tisya berkata...

salam ummidanish..feel free to view my entry

http://mamatisya.blogspot.com/2009/11/my-funniest-baby-contest.html

bloglist dh add kt link di bwh

http://mamatisya-friends.blogspot.com/

sila tgk under GENG CONTEST

mama zharfan berkata...

salam..
me dh join:

http://suzie284.blogspot.com/2009/11/my-funniest-baby-contest.html

tq!

Dye-ah berkata...

DAH POST ENTRI
http://die-yah.blogspot.com/

SiTi berkata...

salam kak umidanish..
dah post entry kat link bawa ni

http://zuarcity.blogspot.com/2009/11/my-funniest-baby-contest.html

firahadifa berkata...

i pon nk join...



http://firahadifa.blogspot.com/2009/11/my-funniest-baby-contest.html

NORMI BINTI HAJI MAT YUSOF berkata...

assalamua'laikum umidanish,
terima kasih masuk blog saya. saya dah edit & cuba penuhi syarat2 yang saya tertinggal tu...jemput masuk sekali lagi ya....

link :

http://keranakitahambanya.blogspot.com/2009/10/my-funniest-baby-contest.html

yantz-yeem berkata...

hai alin...

nie entry guwe...harap2 diterima la yea...

http://narizan.blogspot.com/2009/11/my-funniest-baby-contest.html

yaniebest berkata...

Salam Umidanish..

mama Alim pon nak join contest ni jugak yer.. jemput la datang melawat ke sini yer http://yanie-akmar-alim.blogspot.com/2009/11/my-funniest-baby-contest.html

Thanks!!

Ibu Ayra berkata...

salam kenal umidanish....

ros dah buat entri utk contest nih, sila jenguk ya...

http://rosrusli.blogspot.com/2009/11/my-funniest-baby-contest.html

kalau x cukup syarat, do let me know...

bloglist di blog lain:
http://yangakusukabaca.blogspot.com/

:: PU3'z :: berkata...

salam join,

pls singgah link kiter

http://pu3zdini.blogspot.com/2009/11/my-funniest-baby-contest.html

Damia Aleesya & Damia Ayunie berkata...

salam perkenalan tuan penganjur...
saya dah join contest ni..
saya hantar 2 penyertaan sekali gus..
1 untuk si kakak, 1 untuk si adik..
bolehkan tuan penganjur...

ni link dia..

http://ibuayahdamia.blogspot.com/2009/11/my-funniest-baby-contest.html

p/s: kalau ader yg tak kena dan tak cukup syarat tu, bgtau yerk...

Mummy Eysraf berkata...

dah join...cua semak ek..kot ada syarat yg tertinggal...
http://etieyerywan.blogspot.com/2009/11/my-funniest-baby-contest.html

mamaQaseh berkata...

nak join jugak leh:
here my link
http://qasehhanizd.blogspot.com/2009/10/my-funniest-baby-contest.html

unlisted_one berkata...

Salam kenal umidanish,

saya nak join ye,..

http://unlistedone.blogspot.com/2009/11/sponser-1-babyumishop-httpwww.html

UmiDAnisH berkata...

gudluck sume, umi da terjah..

>>suziey
umidanish takleh masuk entry tu la.. da masuk yg entry terbaru suziey pos tu still xleh masuk gak.. nape erk..

>>ezza
maaf ezza, umidanish buka kepada bloger je.. kalau kat photopage leh ikut syarat2 tanpa diubah, umidanish terima.. sebab sponser2 da bersetuju ianya terbuka kepada blogger.. sorry dear

kaklong nuzula berkata...

Ini penyertaan saya, harap diterima. Terima kasih ya!

http://kaklongnuzula.blogspot.com/2009/11/my-funniest-baby-contest.html

Ejja berkata...

Sy pun sudah join contest ni..

Feel free to visit my blog..

http://ejja-epilogcinta.blogspot.com/2009/11/my-funniest-baby-contest.html

TQ ! :)

^^ FASHAH ^^ berkata...

salam,
kite dah join contest awk.sila terjah bolg kite n bgtau yek klu x lengkap. :)

http://fashah-beautifulgirl.blogspot.com/2009/11/my-funniest-baby-contest.html

LYaFRINA berkata...

salam ummi danih... aritu sy dh bg link... tp bru prasan sy x buat sticky mode.. jd..ni sy dah pbetulkan..so, ni link barunyer:-

http://cahayahatiku-lyafrina.blogspot.com/2009/10/my-funniest-baby-contest.html

plzz.... review smula... n kalu blh tgalkan komen..k, TQ..

Ibu Aimy berkata...

salam perkenalan umiDanish

ok nih penyertaan kami..
http://ladymasz.blogspot.com/2009/11/my-funniest-baby-contest.html



TQ

Kaseh NazLieza berkata...

slm..umidanish...sy nk join contest ni.dharapkan umidanish dptla menerima penyertaan sy yg xseberapa ini...slm syg dr mama husna...
ni url entry khas utk contest ini..
http://kasehnazlieza.blogspot.com/2009/11/my-funniest-baby-contest.html

UmiDAnisH berkata...

goodluck u all.. da cek la ni rasa pinau mata

Kaseh NazLieza berkata...

umidanish...
jgn lupa singgah tgk blog mama husna ea...=)
http://kasehnazlieza.blogspot.com/2009/11/my-funniest-baby-contest.html

m@m@ @zie berkata...

salam.. entry sy sedia utk di review! http://farzy7679.blogspot.com. Jgn lupa tgglkn jejak taw!

UmiDAnisH berkata...

wokehh..

churalliya berkata...

hi umiDanish..

saya dah siapkan entry utk contest nih.. mmg last minute tapi masih layak utk dinilai kan... hehehe...

http://churalliya.blogspot.com/2009/11/my-funniest-baby-contest.html

tq tq tq..

mamaAliff @ salmi berkata...

tu dia...mama aliff da mai dah... :p

ni link utk my n3..hiks!!

http://mamaaliff.blogspot.com/2009/11/my-funniest-baby-contest.html

selamat menerjah kembali ye umiDanish...:)

zueyie berkata...

salam perkenalan,
saya dah join contest ni. sorry lambat skit, sempat lagi kan. sudi2la melawat n3 kite nnt yer..takut2 ada yang tertinggal..

http://zueyie.blogspot.com/2009/11/my-funniest-baby-contest.html

wish me luck.:.peace)

UmiDAnisH berkata...

ok..gudluck

Intan berkata...

Pon pon...Intan pon nak join last minute giler gak ni :)

http://babyintan.blogspot.com/2009/11/my-funniest-baby-contest.html

Sila lah "terjah" ye ;)

Al-Atiff berkata...

salam ta'aruf mama danish.. :)

saya pun nak join, seronok la tgk aksi anak2 ni..dsmping u dapt kenal2 blog2 yg slama ni sya tak tahu lagi.. :)

ni linknye..
http://nadihidup.blogspot.com/2009/11/my-funniest-baby-contest.html

jemput la ye.. :) sy letak 2 gmbar,tp actually tu gmbar yg sama, cuma zoom je.. boleh ke? kalau tak, leh remove satu.. :) nnti bgtau ye.. thanks.. :)

Nadiah berkata...

salam mama danish :)
hehe..sempat lagik kan??
khaira nak join jugee... sudi2la ke blog khaira yee :P

http://nadiahhassan.blogspot.com/2009/11/my-funniest-baby-contest.html

selamat menerjah :P
tq..
salam

alinarman berkata...

sompet lagi ke nk join ni..
alahai sempat la yer..
umidanish.. tungu.. jap g daku masuk.. tunggu.... sat je lg...

alinarman berkata...

umidanish..
tunguu nk masuk gak.. sempat lg kn..?
tunggu yer. blum kul 12 lg nih..

dsarah berkata...

salam umidanish. saya nak join gak contest ni.
jemputla jengah ke sini:-
http://herba2uonline.blogspot.com/2009/11/my-funniest-baby-contest.html

Mommy Alya berkata...

Salam... d very late entry for this contest... harap2 tuan rumah boleh terima lagi ni... huuhuh lagi satu jam je ni...

ni entry kita...
http://alyazahraoncontest.blogspot.com/2009/11/my-funniest-baby-contest-umidanish.html

harap2 ada rezeki alya kalini... selamat menerjah ke blog baby saya yer... thanks...

alinarman berkata...

UmiDanish

daku dah masuk tepat pada 11.40am
13/12/09.. hehehe saat2 akhir..
http://alinarman.blogspot.com/2009/11/my-funniest-baby-contest.html

tengok yer..

sue berkata...

hi... nak join... but dah abis masa la. takpela... tapi kalau umidanish terbuka hati nak tengok entry ni... sila la ke. tadi tak perasan lak masa contest ni ditutup pukul 12 :(

http://lab1432002-sue.blogspot.com/2009/11/my-funniest-baby-contest.html

thanks

UmiDAnisH berkata...

setakat ni je dahulu.. time sudah tamat... bak kata baby danish... habishhhhhss.. utk sue... maaf dipinta... umi kene adil dengan peraturan dan syrat2 nyer yer... good luck u all

Mama Azlina berkata...

umidanish: mama ada gak join...mama join on 3 nov...tapi nama mama takde dlm yr baby list for girl category...boleh checkkan balik tak? kalau2 tertinggal syarat2 penting..

shima berkata...

Blog saya belum diterjah..jemput la tuan rumah ye. Kalau menang, boleh la merasa pakai cd.
http://cyberummi.blogspot.com/

UmiDAnisH berkata...

shima.. xleh ku jenjalan di blog mu..npe erkkkk

UmiDAnisH berkata...

xbole juga lajd about blank

shima berkata...

Saya update ... harap tuan rumah dapat bertandang ke blog saya sekali lagi

http://cyberummi.blogspot.com/2009/11/my-funniest-baby-contest.html

kalau berjaya tinggal pesan kat komen box saya ye...tq2