PENGUMUMAN
"best view" Permata Umi dengan menggunakan browser Mozilla Firefox (highly recomended), Google Chrome, dan IE version 8 dan ke atas, anda boleh upgrade disini

Ahad, 29 November 2009

Salam Aidiladha




BerharI raYA tanpa suaMi tentu menyedIhkan bukaN? macam Tu la yg terPaksa uMi lalUI aiDIl adha Ni.. daNish je sebagAI penGubaT rindU oraNg jauH..huhuhuh...






Buat aBI, SAlam aIdiladHa daRI maLAysia unTuk mU yanG jaUh diperanTauan.. mOga segAlanyA berJalan lancaR dan dipermUdahkan oleHNya..




Untuk kawan2 SEMuA, SALAm aidiLaha.. janGAn lUpa nanTikan kepUtusan Contest darI blog uMi..Salamaidiladha..



















6 comments:

Tanpa Nama berkata...

salam aidiladha dari abi yang berada di makkah..

gambar baru ke tu..semangat je si danish..uminye tetap maintain je..

mamalieyna berkata...

salam aidiladha tuk danish dan umi!!

tu dh dpt wish dr abi dr makkah, kalo danish dh pndai membaca, pasti dia suke.. ^_^

yantz-yeem berkata...

salam aidiadha...alahai syahdu nya x beraya sama-sama ngan e.somi...xpe...nie cobaannnn...sib baik ada danish kan???danish pon jgn noti-noty tau..cian umi

mamaaerish : berkata...

wink.... :)

UmiDAnisH berkata...

abidanish,
=P comelkan danish kita??

mamaaerish
;)

yantz,
hehehe... tabahkan hatimu menempuh dugaan, mengajar erti kesabaran... ehhh ternyanyi lagu rasulullah pulok..

mamalieyna,
danish suka gtk gambar abi kat laptop umini

[-suziey-] berkata...

salam aidiladha umi... :)