PENGUMUMAN
"best view" Permata Umi dengan menggunakan browser Mozilla Firefox (highly recomended), Google Chrome, dan IE version 8 dan ke atas, anda boleh upgrade disini

Isnin, 23 November 2009

Baby with transport contest From UMMINABILAH

Lama Tak berceriTa..uMi Nak joiN contesT ni.. memandangkan paRa jurI uMi siBuk meniLai peserTa2 conTest UmI.. jaDi bagI can la Plak Umi berKonteSt.. hihihi... kontest kaLini anJuran darI uMMinaBilah yang cun tu.. huhuh.. taJuk pun tentanG transport baBy so gamBar nyer mesTila babY denGan transport kan kan kan? sebeLum tu Jom kIta laYAn sYaraT2 contesTnI...



Klik pada banner Untuk ke contest berkenaan

SyaRat-syaraT PenyertaaN..


1. mestilah jd follower Umminabilah and masukkan dlm bloglist ....


2.copy banner kat atas kat sidebar and letak kan link contest ni...no link no qualified...


3. Buat satu entri & upload kan pic anak dgn aksi bersama transport diorang, letakkan nama , umur dan ceritakan sedikit pasal pic tu....transport tu xkira lah bentuk ape...tapi yg diorang main lah...walker x termasuk k...


4. umur anak korang mestilah 0-3 tahun...kalau pic tu diambil smasa umur ank anda x melebihi 3 tahun boleh lah diterima...


5.hanya 1 pic saja yg dibenarkan utk diupload kalau korang nk ltk banyak pun xpe tp uMMinabilah lah yg rambang mata nk pilih...tajuk kat atas tu je dterima


6. hanya seorang ank jek yg dbenarkan msuk contest ni...kalau yg ramai ank dia ade pic dgn transport, korang pilih lah yg tercomel skali nk ltk kt n3 tu...hehe


7. contest ini bermula pada hari ini 15 Nov 09 dan akan berakhir tepat pada pukul 12 tghari 15 Dis


09. selepas dr tarikh tu x akan dilayan k...


8. terbuka kepada boy n girl k...


9. sesudah wat n3 contest ni silalah tgal jejak kat blog UmmInabilah bersama link korang k...


NAMA BABY : Muhammad Izz Danish

Umur : 11 Bulan

hihihi.. iniLah gambaR yang dipertaruHkan..

CeritanYa begini :- actually gambaR ni barU saje diambil ketika danisH genaB 11bulaN.. dia Memang suKa transpoRt dia yanG ni... yang ini boleh digunakan sebagai pushwalker or rider.. boleh dinaiki dan ditolak kesana ke mari.. Ia adalah dari Jenama PlaySkool, tahan lasak dan baik untuk pelajaran bayi kita. Abi belikan danish transport ni di SOGO, sebab danish da mula pandai berjalan sambil menolak sesuatu.. Selain tu danish boleh bermain dgn permainan yang terdapat di rider berkenaan. kalau danIsh naIk ni sure mulUt dIa aKan buNyi.... ngengggggg... ngenggggg... ponponpon... hihihih cute tul.. macam pandu kereta pulok..waktuni daNish tak sihat sgt2.. dia diserang ceret-beret dan muntaH2 tapi naK buktikan kat aBi daniSh yanG jaUh tu danIsh cerIa walAupun tak sihat.. so iNilah picture buktI danISh cerIa jekkkk... hihihihi... Amacam, Jom danISh bawak dalan2, umMinabIlah.. kita Jalan2 kat KL..

Okla semUa apa kata kita ramai2 join contest Umminabilah ni, kita boleh bertukar2 idea berkenaan permainan anak2 kita..


4 comments:

mamalieyna berkata...

Good Luck to danish yg kiut!! ^_^

mamaaerish : berkata...

gd luck n slm aidil adha... :)

[-suziey-] berkata...

good luck danish..pinjam car bole..ekek:P

umminabilah berkata...

sorry lmbt..ok done...gud luck k