PENGUMUMAN
"best view" Permata Umi dengan menggunakan browser Mozilla Firefox (highly recomended), Google Chrome, dan IE version 8 dan ke atas, anda boleh upgrade disini

Sabtu, 7 November 2009

suP gigi ikaN?ehhhh

SAlam semua.. hari ni... kul 12.30, uMi da siaP maSAk, dah Siap kemas Umah, da tOloNg aBi PanaS kan enJin keTe n ronder2 kaT bawah.. Umi maSak sup iKan Merah.. tahla, unTuk daNish mamaM.. AlhamdulIlla, danISh da tumBuh giGi.. yang bawaH da namPak sebaTang dan yg aTas baRu nak tumBUh 2 batanG..namPaknYa kuar serENtak.. heheh...ni ha gambar nyer susah betul naK taYAng gigi dia ni.. Umi aMik time diA tdo...hihihih soryla gambar teciK sanGAt

Sekarang Ni ikUt nasIHat dR paKar kaNak2 Dr Khairul Anuar daRI Al-isLam Specialist Medical centRE, danIsh dah boleh maKAn ikan,kacanG buncis, strawberRy, kuning telUr (sediKit).. so... umI yanG kretif sukala sediakAn makaNan2 berkhasiat untUk sicomel umi..

DAnisH lebIh suka Kalau maKAn berSama2... dia taNAk kiTa suap dia Sorang2, dia naK kiTa duduK berkumpul maKAn ramaI2 samBil aBi baCA doa.. taPi aBi kaN jaUH ni, so Umila tuKAng baCAkan doa..



SemaLAm aLhamdulIllah, lepaS maGrib, di sana dalaM jaM 2.30 ptg kamI (danIsh, uMi dan AbI)ber webcame.. namPakla kepaLA aBI da botaK liciN.. waktu tu adaLah waktu reHat aBI..samPai jaM 4.30 petaNg.. danIsh.. puN sibuK nak menaIp juGa. AlhamduLillaH, denGan zamaN canGgIh ni, walaUpun Jauh dapAt gaK tenGok2 waJAh sidia..huhuhuhu, uMi hanYa bawAkan camera lupA naK bawAk cd InstAll so terPaksala Abi caRi sDiri..hihihi,sorY aBicuk


Sorila.. gambar keciK2 seBab budaK teciK ni sibUk nak MaiN laptop umI ni juGa






2 comments:

mamalieyna berkata...

ha'a zaman dh serba canggih ni..walaupun jauh tapi tetap dkt dimata dan dihati :P.. hehe.. waa danish dh bergigi ye, best la dh leh mamam mcm2 pasnih!

iNa berkata...

baby danish nk tumbuh gigi ya...
ala comei... :)