PENGUMUMAN
"best view" Permata Umi dengan menggunakan browser Mozilla Firefox (highly recomended), Google Chrome, dan IE version 8 dan ke atas, anda boleh upgrade disini

Isnin, 23 November 2009

Contestant's List for "MY FUNNIEST BABY CONTEST"

AlhamDulillah SetelAh berhempaS puLAs daRI haRI jUmaat tu, hari ni Umi daPAt publishkan suMe gamBAr2 funny + cute peserTA2 yanG teLah menJoinkan dirI daLAm conteSt Umi. Umi mohoN beriBu2 kemaafaN keraNa kelewatan... bukan UmI senGanja ye kengkawan... ActuaLly, uMI memAng bZ sesanGAt tapI uMi cube2 juGA naK siApkan sume Tapi... teneT plaK buaT hal... Kesabaran sunGGuh umI rasaKAn... nak nYanyi laGu potong.. potong, potong, potong... tak lalu rasaNya.. sama Jek.. wakakakaka... Okla, jom Kita TenGok saPE si Cute berAksi fuNny.. dibawaH.. SemuaNya hebAt2 berLaka..

KaTEGOrI A

















KateGOri B














OklA U aLL uMi wisH gooDluck... PertandinGan aKan di adilI denGan adIl dan saksama, peserTa akan di adIli mengikut kelUcuan gambar, pengkretifan dan juGa memetahU semua syaRat2 yang ditetaPkan oleH piHak jUri.. UntuK maKlumaN semUa, Umi terIma seMua penYertaaN tetApi kemenanGan menGikUt padA tetaPan syarAt2 yanG diberikaN.. kamI akan memiLih 5 calOn A dan 5 calOn B uNtuk ke peRingKat akHir SebeLum 3 calon bertuah diUmumkan... doa2la, teneT x problemo supaYA mudaH uMi jalaNkan kerJa... okey, chaiyokkk....



13 comments:

~Zetty84~ berkata...

Alhamdulillah...syaza listed Kategori A No. 28...
gud luck for all....
sume comel2... ;p

Putra Mama berkata...

wahhh.. ramainyer contestant.. persaingan sungguh senget.. mmg 2-3 hari ni tenet byk slow la.. naik tension jer.. ;)

Mommy Alya berkata...

wah... bnyknyer persaingan ni... harap2 alya ada peluang... AMIN...

Damia Aleesya & Damia Ayunie berkata...

huhu..saya tak leh review habs gambar2 tu...

puan penganjur, adakah anak saya damia aleesya dan damia ayyunie tersenarai????

ibu damia berkata...

oraitt puan penganjur saya dah nampak my damias

m@m@ @zie berkata...

Come2 sungguh kwn2 saya.. mesti juri fenin nak memilih kan..

Neway, M in category A- No.22

(harap2 itu nombor bertuah nya...)

Cheers..........! Muahh2!!

Intan berkata...

Ramainya contestants!!!

Gud luck to my daughter and all babies too :)

mamalieyna berkata...

aaiiyaakk...!! ramenyer..sambutan yg hangat! funny2 + kiut2 belaka nih! selamat membuat keputusan para juri ^_^..

mamalieyna berkata...

aaiiyaakk...!! ramenyer..sambutan yg hangat! funny2 + kiut2 belaka nih! selamat membuat keputusan para juri ^_^..

mamalieyna berkata...

aaiiyaakk...!! ramenyer..sambutan yg hangat! funny2 + kiut2 belaka nih! selamat membuat keputusan para juri ^_^..

mamaaerish : berkata...

Alhamdulillah...aerish listed Kategori A No.40...

kalau dh babies tuh... funny faces pn nmpk cute sgt kan... hik3... yg muker putih berbedak tuh... ha ha ha... chio chio....gud luck for all babies.... mmmuahhhh
... ;p

CatlinaFly berkata...

cheers for e-ein contestant 14 :) moga2 ade rezeki my dotter tu..amin...

contestant hebat2 n comel2 semua! ;)

LYaFRINA berkata...

waaa... ASYA ada... No.1..... wowww ramai yer yg buat mulut muncung seksiss tu.. smuanya melucukan.... gud luck to all...