PENGUMUMAN
"best view" Permata Umi dengan menggunakan browser Mozilla Firefox (highly recomended), Google Chrome, dan IE version 8 dan ke atas, anda boleh upgrade disini

Selasa, 19 Januari 2010

ape 1, 2, 3...

SAlam semUa, oleh kerana kebizian melanda.. jadI umi asyik tersangkut2 je nak buat entry baru.. HUuhuhuhu, nak kata cite best giler, best la jugak.. mana taK nya.. asal nak ngadap laptoP, si danisH umI yang shomel tu pun mengaktifkan diri kesana kemari.. adehhh.. letih den memantau danish, tu pasaL jadI suNyi sepi je blog umI...

Kali Ni umI nak bercerita perjalaNAn umi sepanjang minggU lepas. Sabtu aHAd aritu Umi menyebokkaN diri denGan aktivit memBawa danish berjalaN2 sambil menyoppingkan diri.. adeiii, takde maknanya shoping, duk kejar si danish yang berjalan tak benti..

danish ku sekarang makin manja, sume nyer nak dengar cakap dia.. tapi bila kita kata no.. dia faham and kate noh.... adeiii..rasa nak je gigit pipi dia.. da la cepat merasa bosan.. takleh la umi nak lelama kat satu2 tempat.. dia je nak jenjalan.. ni sume pasal abi la ni, manja kan sangat.. kalaula pipi dia tu pau yang lembut.. lama da umi gigit n kunyah2 , kihkihkih gamak, bayangkan pipi danish pau,ape punya umI... macam ni la punya anaK lelaki.. udah la tu, mulutnya yang riuh rendah, macam2 orang dia teguR.. bila orang tu tegur dia, tau plak dia malu...kihkihkih... jom layan aksi danish ni..



Gaya, pelumbe F1 ka?






Tengok Fish kat petrOsains.. si budak danIsh manYak betUl soaLan yang diLontarkan..


1 : ape??

2: ape??

fish jadi ishh



3 : ape laGi..

abi dengan penuh kesabaran melayan tapi nampak cam da tak larat je nak jawab erk??? banyak laGi ape tapI letih nak upload la.. kuikuikui


tgk, ikan tu bergosip di petrosains


kat bawah ni aksi best.. suke umi tengOk, nasib semPat uMi rakamkan coz si danish ni cepat je nak lari ke tempat lain..da la mulut dia riuh satu KLCC seolah2 nak sume orang tau dia wujud di KLCC, wakakakaka.. adeiii

Ok, la stop sini dulu... nanti sambung laGI dengAn aksi video danish wif babak2 menarik.. miahahahaha..layazzzzzzzzzz..


mesti hot..







































4 comments:

nza berkata...

amboi mkn nakal ye budk tecik danish ni ye...
gitulh budk2 yg mkn mmbesar....sabar jelh.

UmiDAnisH berkata...

nza,
tak la nakal.. elokla kita sebut budak2 kecilni cerdik.. kecerdikkannya macam budak besar.. dia lebih bijak dari kita,kita kena awasi pergerakkannya.. almaklumla, suke mengomel.. jadi tarikan, takut ada yg berkenan.. bahaya..

[-suziey-] berkata...

hahha..sebijik cam aQeel..mmg letih la layan..cpt bosan..kena make sure ade je bende nk buat kalu jln2 ngn dia..jgn la kasi dia diam terpaku kt 1 tpt..ekek:p

danish pn dh ckp2 cam aQeel..kalu depa ni bjmpa msti riuh satu bende xpham pe dorang ckp..ekekek:p

UmiDAnisH berkata...

tu la,banyak cite mulut danish ni.. nnt umidanish masukkan satu cite dia