PENGUMUMAN
"best view" Permata Umi dengan menggunakan browser Mozilla Firefox (highly recomended), Google Chrome, dan IE version 8 dan ke atas, anda boleh upgrade disini

Isnin, 25 Januari 2010

Jalan2 denGan danish

Haritu bawak danish p jenjalan, tapi tak sempat nak upload gambar.. sebenarnYA bukan kamI bawak dia jenJalan... dia yanG bawaK kamI jenJalan.. jeNuh naK meNgejar iNi budak yaNg suka Jalan.. da la laJu semacam je diA jalan.. risaU dia terlenggar oranG yanG jeLan je, boleh gitu? patutnYa kita risauKan dia kene langgAr oranG, huhuhhu

video


SebeNArnYa saJE je La bawaK si danISh ni daLAn2 menGisi kekosoNgan harI yaNg tak bz kahh?? daNish kr uMi yanG Boring duk uMah duK aJAk aBi pusiNg, daLan2.. Umi tak larat menGejar dah...

PenaT berJAlan, kamI siNggah di secret recipe alamanda.. fuh jauhnya jalan dari Klcc sudahnya makan di Alamanda.. huhuhu,maKan2 setelah keletihaN berkejaraN denGan dak danISh.. Jom laYan video daNIsh jenjaLAn dan Makan..

Ini adalaH manisan piLihan aBi... tapi danish yang suke makan nih.. camne tuuu

Ini Budak danish tenGaH mengUsha orang lain, boleH plaK dia maiN maTa dgn diorg tu.. taPi Umi tak dan naK snap gambaR dia wat maTA dia tu.. uhuhuhu

daNish maKan kopok tanPa minyakkk..

Ini Pula maInan danIsh, suPaya danIsh tak bosan walauPun dia sebenarnya jemu da dengan permainan dia ni..asYik dia campak kebawaH je.. protest la tu..

dan ni plak, gambaR danISh sedaNg menUnggu masa membUang maInan yang memanG sentiasa ada dlm beg jalan Umi, adeii ini budak sudah makIn cerdikkk..





1 comments:

Ena berkata...

Danish bawak umi jalan yeh!.. pandai Danish! hik3x..
Sedapnyer cake kat SR tuyh!..