PENGUMUMAN
"best view" Permata Umi dengan menggunakan browser Mozilla Firefox (highly recomended), Google Chrome, dan IE version 8 dan ke atas, anda boleh upgrade disini

Isnin, 11 Januari 2010

Mari Mengaji..

Esok danISh genap setahun sebuLan, ada perkataan baru yang telah dia pelajari dan selalU digunakannya la plak.. baru2 ni dia sebut 'apela'.. masa tu dia jalan2 biasa budak baru dapat kaki, tetibe terjatuh sebab jalan tU tak ratA.. dia tengoK umi pastu dia sebut 'aPelahhhh..' apelagi, kami semua terkejut and tergelakla.. sekarang ni, kalau ada apE2 je yanG tak kEne dia akaN kata apelahhhhh dengan muka seriuos, kihkihkih, kelakooo
Ni satu laGi, kalau kiTA menGaji, dia suka sebUt aLLahhhh.. panjangla Allahhhhh tu.. Jom tenGok aksi danisH..





tenGok ini budak raJin menGAji..

lohhh, habis da..

uiK..

elelele, posing manja plak


wahhhh, amBoi, sukenya dia...

sekian dulu untUk kalI ini.. kepada peneriMa hadIAh semUa, hope korang bergumbira dengan hadiaH yang diterima.. kalau Nak tahU camne pemakaian yang betul cloth diaper Tu, bolehla ym je dgn uMi danish di alynn_41181mr@yahoo.com.. sebarang order pun boleh.. okehh umi minuM dulu..





5 comments:

[-suziey-] berkata...

sejuk perut ummi mengandungkan danish kan..eheh..

p/s: hadiah dh dpt dh minggu lps.thank so much ye..comel sgt corak dia..hehe..xguna lagi..

yantz-yeem berkata...

alala...tomeinya...mesti cute jek dia ckp " apeee lah " tu kan...

mamaaerish : berkata...

cumilnyer.... bijak2.... :)

|| NaFiRaa || berkata...

kiutnye muka!!! gud boy~

Ummi Salsabila berkata...

cutenye danish wat cmtu.aufa pun pandai sebut Allah..cute kan :)