PENGUMUMAN
"best view" Permata Umi dengan menggunakan browser Mozilla Firefox (highly recomended), Google Chrome, dan IE version 8 dan ke atas, anda boleh upgrade disini

Khamis, 14 Oktober 2010

Dating lunch td

Hai semua, tengahari ni umidanish p lunch date dgn aBi.. almaklumla abI akan berangkat ke saudi arabia malam esok, makanya.. arini dia ajak umidanish lunch sesama.. so abi kata jom kita p makan kat jom bali .. Umi ikut aja sebab kat situ ada air kegemaran uMI.. hehe..
yang tinggi tu umi punya la tu..abi mesti ada asam boy..
abi yan sedang memandang tv.. kene candid kalau tak nnt dia tanak..hehe


menu pilihan kamI, sama kan??


k, la korang.. selamat menyambung kerja semua..

Salam sayang dari,

Jom Klik banner ni.. besar faedahnya..

gif creator

5 comments:

yantz-yeem berkata...

lorrrrrr alin tgh peknenn ke???kalo yea tahniah yea...eh nnti nak tgk la tye ustaz tu nak tgk muka alin hahahah...so nnti war2 kan tau...

UmiDAnisH berkata...

yant:
welcome kembali..huhuhu, peknen erk.. erm tunggu la masanya nnt ku khabarkan bite bahagia tu pas somi ku pulang dari mekah..jeng3

UmiDAnisH berkata...

yant:
welcome kembali..huhuhu, peknen erk.. erm tunggu la masanya nnt ku khabarkan bite bahagia tu pas somi ku pulang dari mekah..jeng3

UmiDAnisH berkata...

yant:
welcome kembali..huhuhu, peknen erk.. erm tunggu la masanya nnt ku khabarkan bite bahagia tu pas somi ku pulang dari mekah..jeng3

mama_umar_maryam berkata...

lamer x singgah sini,btol ke preggie?tahniah..gudnews tu utk suami awak ;)