PENGUMUMAN
"best view" Permata Umi dengan menggunakan browser Mozilla Firefox (highly recomended), Google Chrome, dan IE version 8 dan ke atas, anda boleh upgrade disini

Khamis, 21 Oktober 2010

Petua untuk dapatkan anak lelaki auatpun perempuan

Haaa.. nak share sikit petua untuk dapatkan anak lelaki atau perempuan.. just sharing is caring.. Orang kata kalau kita dapat ilmu walau sikit pun bila kita share akan menjadi banyakla ilmu dan pahala kita tu kan.. so umi perturunkannya disini doa terbaik utk mendapatkan jantina anak..


Untuk dapat anak perempuan
Suami hendaklah baca ayat berikut (*baca di dalam hati) ketika sedang "bersama"..


Maksudnya : “ Dia (ALLAH) mengurniakan anak-anak perempuan kepada sesiapa saja yang dikehendaki-NYA.”


Untuk dapat anak lelaki
Suami hendaklah baca ayat berikut (*baca di dalam hati) ketika sedang "bersama"


Maksudnya : ” Dia (ALLAH) mengurniakan anak-anak lelaki kepada sesiapa saja yang dikehendaki-NYA.”

hahh.. aalgi, sape2 yang merancang nak cuti lama2 tahun depan tu, bole la amalkan yang ni utk pilihan.. tapi kita ni hanya merancang dan berusaha dengan memohon padaNYA, kalaula da amalkan tp dapat yang lain.. semua tu Allah punya kuasa.. kita kena terima dan redha kerana ada hikmah disebaliknya.. moga hajat kita diperkenankan olehNYA.. amin..ok..itu aja.. tata


Salam sayang dari,




Jom Klik banner ni.. besar faedahnya..

gif creator

6 comments:

Putra Mama berkata...

boleh dicuba ni.. thanks ;)

ibuayu berkata...

mohon izin copy ayat tu kat blog ibuayu ye..

Mama Zharfan berkata...

thanks
selain doa, ada petua pemakanan and teknik ehem2 tu
so kalau buat semua, chances sgt tinggi utk dpt boy/girl :)

Akma Azlin berkata...

ah...suke2!

yantz-yeem berkata...

salam alin...nak mintak ijin copycat yea...sbb ada member nak petua hehehehe

♥Leily|Ummi Alya Husna♥ berkata...

boleh dicoba ni, heheheheh..
tq sharing yer.. =)