PENGUMUMAN
"best view" Permata Umi dengan menggunakan browser Mozilla Firefox (highly recomended), Google Chrome, dan IE version 8 dan ke atas, anda boleh upgrade disini

Isnin, 25 Oktober 2010

Good Night & Sweet Dreams Contest



Contest best ni anjuran MummyAyu & blog MummyAyuContest .. sangat2 menarik dan mudah.. kalau korang nak tgk syarat2 contest, just klik banner atas atau sidebar blog umi..



Gambar yang dipertaruhkan adalah..



Nama : Izz Danish

Umur : 1 tahun 10bln


Gambar ini diambil ketika kami sedang bershopping.. masa tu tak tahu nape abi ajak kua walhal danish da standby nak tido.. so kami pun jalan je la dgn danish berbaju ladybird..hohoho,tgkla aksi bersahaja dia tu..


Terima kasih kepada penganjur contest dan penaja..




Salam sayang dari,



Jom Klik banner ni.. besar faedahnya..

gif creator

3 comments:

mamalieyna berkata...

Good luck danish encem! lama tak jengok danish la..umi la, jrg citer dah pasal danish kan...^_^

mummy_ayu berkata...

ok..dah copy dah pic danish..tq coz join & good luck!

UmiDAnisH berkata...

mamalieyna:
hihihi, TQ mamalieyna

Mummy ayu:
TQ