PENGUMUMAN
"best view" Permata Umi dengan menggunakan browser Mozilla Firefox (highly recomended), Google Chrome, dan IE version 8 dan ke atas, anda boleh upgrade disini

Ahad, 17 Oktober 2010

@ Season 5 Cute Baby in Baju Raya

Lama tak ber entry dan bercontest so Kali ni nak join pertandingan Season 5 Cute Baby in Baju Raya by suziey dan malinasiam.com pula. Hari ini tarikh last. Sibuk sangat dengan persiapan abi nak berangkat ke saudi arabia baru sempat nak join.


End
17 October 2010
Nak story sikit je.. danish tahun ni pakai baju raya, jubah putih pagi raya dan baju melayu dipetang hari.. tp nak amik gambar dia sikit punya susah.. ni pun time dia tengok khutbah raya kan ada solat raya kat tv tu, sambil tu dia solat la tahiat akhir,huhu.. so gambar yang umi pertaruhkan ialah..



Nama : "pak sheh" Izz Danish

Umur : 1 tahun 10 bulan

terima kasih kepada semua penaja contest dan umidanish akhiri dengan :


" GRAND PRIZE FOR FINALE SEASON IS 3D2N FULL PACKAGE @ REDANG/LANGKAWI ISLAND & 70PCS 4R SIZE PHOTO SPONSOR BY MALINASIAM.COM "




Salam sayang dari,


Jom Klik banner ni.. besar faedahnya..




gif creator

5 comments:

yantz-yeem berkata...

comei...gud luck danish!!!ala x sempat nak join...due date dah abish....

UmiDAnisH berkata...

yant:
huhuhu, mudah2an ada rezeki danish..kita pun last minit semalam join la yant.. =) nnt ada contest kat sini leh la join

UmiDAnisH berkata...

yant:
huhuhu, mudah2an ada rezeki danish..kita pun last minit semalam join la yant.. =) nnt ada contest kat sini leh la join

[-suziey-] berkata...

good luck pak syeh danish..hiks..comel jek..siap berjubah n kopiah..:)

nnti malinasiam akn review ok ..

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis ♥ berkata...

wakil suziey.com datang review peserta...lulus Good luck