PENGUMUMAN
"best view" Permata Umi dengan menggunakan browser Mozilla Firefox (highly recomended), Google Chrome, dan IE version 8 dan ke atas, anda boleh upgrade disini

Isnin, 25 Oktober 2010

Dia bukan milikku.. Hari ini dalam sejarah...

Harini 25.10.2010 adalah hari yang paling sejarah dalam hidup umi abidanish.. tak sangka yang diutuskan dariNya adalah pinjaman semata2. Walaupun terkejut dengan kehadirannya yang tak dirancang tapi umi dan abi tetap terima dengan hati yang gembira dan penuh kesyukuran. Dan walaupun danish sedikit karenah tapi umi tahu itu ujianNya.

Terlalu eksited ke??? memangLa kalau ikutkan hati ni melompat kegembiraan tapi masih lagi ingat pesan orang tua jangan eksited sangat kalau baru2, jd umi tak bercerita sangat dan hanya berkias2. dan kepada yang faham macam seorang kawan tu yatie, ct aisya, yantz dll...

Kali ini, memang tiada apa2 masalah malah selera umi bertambah2.. tapi siapa sangka yang itu bukan terbaik buat kita dan Allah lebih mengetahui segala2nya.. Allah hanya pinjamkan dia sebentar untuk mengisi kegembiraan kami..Orang kata kalau da jadi macam ni, emosi sangat2 terganggu.. tapi umi kene tabah.. dengan abi yang jauh.. umi kene redha yang ini adalah suratanNya.

Apepun, terima kasih kepada yang banyak membantu..sekadar dalam ingatan..catatan ini adalah buat mengingati si dia.. ketahuilah yang umi dan abi sangat sayang pada kamu... sangat2 sayang sama macam abi dan umi sayang abang danish.. moga bahagia di taman syurga


gambar ini utk ingatan kami sekeluarga bukannya utk meraih simpati atau copy past mana2 pihak. TQ


Salam sayang dari,



Jom Klik banner ni.. besar faedahnya..

gif creator

7 comments:

dotblogspotdotkom berkata...

bersabo la bebanyak... setiap apa yg dijadikan itu... ada hikmah nye...

dan bersyukur juga la berlakunye sekarang....

kalau dah besar @ ditumpahkan kasih sayang ..... mampukah kita menerima dugaan tersebut...

hanya ALLAH saje yang tau.... ada yang lebih baik dari itu...

Nurul Diana@Mama Adam + Aidil berkata...

salam .. salam takziah dr kami .. be strong yer .. mungkin ada hikmah disebaliknya ..

yantz-yeem berkata...

alin 'dia' dah xde ke???xpe lah alin mungkin ada hikmah di sebalik smue tu...pasnie rehat ckup2...mungkin danish nak manja2 lagi tu...pasnie cuba lagi yea...tke care

UmiDAnisH berkata...

pakcikdot:
terima kasih banyak2...

Diana:
TQ..

Yantz:
Takpe la.. umidanish redha je.. Allah maha mengetahui apa yang terbaik buat hamba2nya. TQ yantz

Ummi Hanie berkata...

salam takziah,

maaf brtanya...umidanish keguguran ke?

transformed housewife berkata...

salam,
Takziah utk Alin sekeluarga.

UmiDAnisH berkata...

Ummi Hanie:
Dia lebih mengetahui dan kita hanya berserah padanya..lari jawapan tak?ekekek

Transfomer:
TQ