PENGUMUMAN
"best view" Permata Umi dengan menggunakan browser Mozilla Firefox (highly recomended), Google Chrome, dan IE version 8 dan ke atas, anda boleh upgrade disini

Isnin, 18 Oktober 2010

Restorant Al Rawsya - nasi arab

Abi danish memang suka dengan nasi arab.. sebut saja nasi arab laju je dia.. nak2 pekene dengan kambing fuhh, da memang macam pak syehhh arab, ekeke

So seminggu sebelum abi berangkat ke saudi arabia.. umi danish ajak makan kat rawsya restoran baru yang berdekatan dgn bulatan kampung pandan.. Herm kebetulan ada ayah, mak dan acu mal.. apalagi makan ramai2 la bayar sorang2...ekekke hehe


jom layan gambar..







danish tukang buat order..hihih



sampai terbangun2 da ni..




tengah tunjuk aksi kat abidanish...



atuk dan nenek danish..


First time ayah ngan mak umi makan nasi arab.. so teruja merasa tu lebihla.. acumal yang tukang perabihkan semua..hehehe kasi licin macam kat dalam gambar... Gambar makanan tak dan nak snap sebab lupa bila da nampak makanan depan mata..kuikuikui..

licin..

alhamdulillah, abi kenyang..

posing ngantuk lepas makan si danish tu..


Salam sayang dari,



Jom Klik banner ni.. besar faedahnya..

gif creator

3 comments:

[-suziey-] berkata...

waa sedapnya pekena nasi arab..xpnh tau pn kt bulatan kg pandan ade restoran ni..kt pn jaragn g area sana :)

mama tisya berkata...

oo ada cawangan kt bulatan kg pandan ye..yg tau restoran ni ada kt ampang tp lum pernh try..rmi gk kwn suggest tp kita dh try restoran saba,mmg best restoran arab ni..takat ni kita dh 2x mkn kt restoran arab

UmiDAnisH berkata...

suziey:
baru lagi la kat situ,yg sebelah restoran china tu.. menghala ke pandan jaya..try la, kita memang lebih suka kat rawsya berbanding saba, tarbus, hadralmout..dll hihih

mamatiesya:
bestkan nasi arab, masa ngidam ngandung danish dulu, memang gile2 makan nasi arab ni.. nasi dia je da sedap.. sekarang ni danish plak yg suka... =)