PENGUMUMAN
"best view" Permata Umi dengan menggunakan browser Mozilla Firefox (highly recomended), Google Chrome, dan IE version 8 dan ke atas, anda boleh upgrade disini

Sabtu, 16 Oktober 2010

Daku akhirnya Berpisah jUa..

Berpisah jua, kerana janjimu dan sumpah mu.. air mata ku jatuh berlinang.. mengalir.. kerana setia kepada mu telah dibuang ketepi...


.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

Sedih ni.. betui2 tak tahan..huhuhu, betui ka lirik kat atas tu.. kalau salah jangan marah na.. Umi danish telah ditinggal kan abi semalam jam 8malam. Umi redha kalau itu yang abid@nish pilih dan umid@nish doakan abidanish selamat di Tanah suci bagi menjalankan tugasnya menjadi penyambut tetamu.. Abi telah berangkat semalam menaiki penerbangan saudi arabia dan dalam jam 2 petang tadi abi bagitahu dia sudah berada di madinah, alhamdulillah selamat perjalanan aBI ke tanah suci..

Kami tak hantar abI seperti tahun lepas.. sebab abi tanak tengok umi bersedih.. aBi tanak tengOk danish menangis.. takpela.. umi faham, abi terlalu sayang untuk tinggalkan kami.. lagi pun abi perGi bukan lama 2 bulan setengah je.. dan umi harap, umi tiada alahan teruk macam pertama kali dulu.. Umi kene redha yang abI pergi menjalankan tanggungjawabnya bukan sahaja kepada kerjanya tapi tanggungjawabnya kepada Allah SWT.

Tugas abi yang terlalu sibuk membataskan kami untuk bersama-sama berkumpul dari raya minggu kedua hinggalah keberangkatan abi kesana. Abi sangat rapat dengan danish dan umi harap danish dapat bertahan utnuk berjauhan dengan abI.. Sabar yer anak umi sayang..


Korang seMua doakan segalanya dipermudahkan untuk umI dan Abi dilindungiNya selalu.. jangan pk yang bukan2 tentang kami na..hehe

Salam sayang dari,



Jom Klik banner ni.. besar faedahnya..


gif creator

1 comments:

[-suziey-] berkata...

doakan kesejahteraaan dia..jgn risau..insyaAllah sepnjang di tanah suci Allah sntiasa akn melindungi hambaNya :)