PENGUMUMAN
"best view" Permata Umi dengan menggunakan browser Mozilla Firefox (highly recomended), Google Chrome, dan IE version 8 dan ke atas, anda boleh upgrade disini

Rabu, 13 Oktober 2010

Rakaman di Sri Pentas..



Huhuhu, umidanish 2 harini sibuk dgn rakaman di tv9 kat sri pentas..harini saja baru la ada kat opis, mengadap keje yang melambak..huahuahua.. keadaan masih terkawal, ceria dan bertenaga, kadang2 je perasaan pening tu muncul mb dia nak jugak bg rasa tutt.. takpela, umi doa banyak2 moga kali ni, tak la teruk atau apa2.. sebab waktu2 camni pulak abidanish jauh di saudi arabia.. umidanish kene kuatkan semangat dan minta abi doakan dari sana moga umi sihat2 selalu..




lari topik plak.. dari isnin sampai selasa umi terlibat dgn rancangan tanyalah ustaz.. memang kene tanya dan muka umidanish kua tv9 sebiji2 bintik hitam nampak kat muka..wakaka...



hari isnin tu insyaallah akan ditayangkan pada 1 dan 2 November.. korang kalau sempat, korang tgk la erk.. hehehe.. tajuknya badal haji atau upah haji.. umi danish mb kuar di bahagian 2 pada 2hb nov kot.. tahla kot2 dia edit2 nnt tah2 takde.. di delete..hehe



jom la layan gambar...




pastu masa hari selasa dgn ustz zamri yang lucu ni la.. wah2 memang lucu dan notti perbincangan dia pagi tu.. yang ni mb tak nampak kot muka umi sbb umi duk kat belakang.. selesa sikit tak la macam ayam yang kene bertegang leher.. huhuhuhu..tajuknya "terapi minda".. terapi minda dengan berzikir selalu.. =) jom layan gambar hari kedua.. terlindung dibalik baju biru


okla korang.. tata


Salam sayang dari,


Jom Klik banner ni.. besar faedahnya..


gif creator

2 comments:

dotblogspotdotkom berkata...

insya ALLAH.. kalu tak lupa.. pakcik akan terpacak depan tv waktu tu....huhuhu

UmiDAnisH berkata...

huhuhu, ilmu.. kalau terpacak, ok la tu.. =)