PENGUMUMAN
"best view" Permata Umi dengan menggunakan browser Mozilla Firefox (highly recomended), Google Chrome, dan IE version 8 dan ke atas, anda boleh upgrade disini

Khamis, 3 Mac 2011

Happy Birthday from Nuffnang and TGV Cinemas!... yihaaaaa, TQ mR Nuffnang

Assalamualaikum...

Huhuhu, suka sangat ni.. korang nak tahu tak kenapa... cecite, cecite.. ni nak cite ni.. alhamdulillah first sekali... mr nuffnang telah memilih umidanish sebagai salah seorang yang bertuah untuk mendapat 4 tiket mononton apa2 sahaja wayang di cinema sebagai hadiah hari lahir umidanish tahun ni..

Hahahah, sungguh tak percaya sebab gile lama tak nonton wayang setelah kelahiran danish.. actually umi danish ni bukan kaki wayang dan hanya akan pergi dengan suami sahaja bila menonton sebab dulu kira kes teman kan dia la.. jangan tak caya tau.. kihkihkih..




Apepun, hadiah dari Mr Nuffnang ni memang buat umidanish tersenyum lebar hari ni.. =) Terima kasih Mr Nuffnang dan TGV kerana memilih umidanisH.. harap2 pasni banyakla sponser dari U untuk blog umidanisH yer..

HadiaH dari aBI??? tunggu la besday umidanish minggU depan, maybe tahun ni kami akan bercuti lagi.. =)

Salam sayang dari,

Jom Klik banner ni.. besar faedahnya..

gif creator

11 comments:

yantz-yeem berkata...

wahhhh bestnya...x sabo nak tggu bulan 7 plaks nie...agak2 mr nuff nak kasik hadiah tak???

UmiDAnisH berkata...

Yantz.. alhamdulillah, rezeki..

Adlin a.k.a Kyra MomS berkata...

dapat gak yea...
sy pun dapat bulan FEb ari tu kena amik kat opis Nuff..dah gi tgk wayang pun hehhe
..tahniah yea n happy b'day !!"

mamalieyna berkata...

bertuahnye badan//dpt advance hadiah dr mr nuff..bestla leh layan movie free..hehe..kite tak pernah merasa lagi..hu~

ooh minggu depan eh, eh mesti lebih kurang je besday kita kan..eina 14 ^_^

UmiDAnisH berkata...

mamalieyna:
alhamdulillah,rezeki umidanish pulak..

kayyana berkata...

saya punye harijadi nuffnang tak bg pon.. erm...

Dayu berkata...

kita dah dapat bulan2 aritu
dah guna 2 pass
ada lagi 2
tapi complimetary passes ni untuk mivie yang dah tayang 2 minggu tau
latest movie tak boleh guna

UmiDAnisH berkata...

Adlin...
wahhh, tahniah jugak erkkk.. dapat hadiah dari nuff, janji best

UmiDAnisH berkata...

mamalieyna:
umidanish 10hb.. tu la, tak sangka2 pulak dapat terpilih..

UmiDAnisH berkata...

kayyana:
rezeki masing2..tunggu la manatau bertuah

UmiDAnisH berkata...

Dayu:
wahhh.. tahniah jugakk erk, umidanish tak kisahla movie apa,janji free leh dating dgn hubby