PENGUMUMAN
"best view" Permata Umi dengan menggunakan browser Mozilla Firefox (highly recomended), Google Chrome, dan IE version 8 dan ke atas, anda boleh upgrade disini

Selasa, 8 Mac 2011

mc, bz keje, nak cuti n honeymoon lagi..

Hari ni sangat bz.. tak dan nak update tak dan nak buat pape.. huhuh almaklum la semalam da mc kerana tak sihat.. so melambak2 la koje kene buat.. lagipun khamis ni kan nak bercuti sempena percutian umidanish sekeluarga.. kat mana?? tunggu yer..

ok la korang, selamat pulang dari kerja...

eh2.. agak2 korang, umidanish nak bercuti kat mana erk? 3 orang pertama teka tepat dapat hadiah dari umidanish..



sape suka makan telur rebus ni?? inila bukan hadiah korang, haha

Ha... cepat sape tau dia dapat hadiah tau.. tp bukan telur rebus tu.. kihkihkih

Nanti balik bercuti umi umumkan erk sape pemenangnya

Salam sayang dari,



Jom Klik banner ni.. besar faedahnya..

gif creator

14 comments:

Farrah Hasna berkata...

mmmm..pulau pangkor

liana berkata...

kolam air panas sungkai perak...

mamalieyna berkata...

waah bestnyer nk g bercuti...g langkawi ke?..ngee...no idea plak nak teka..hu~

pepun happy holiday, bila tu>

Imaan09 berkata...

alhamdulillah..dapat gak g bercuti..selamat bercuti ya.. nk teka gak buleh??hehe..

mama tisya berkata...

tkde clue ke umidanish...:) nk jugak adiah dr tmpt percutian..hehehe

UmiDAnisH berkata...

mamatiesya:
clue.. da bg da cume tak jelas.. tp kalau dapat tangkap compem leh tau kemana.. hhehehe

mama tisya berkata...

pulau perhentian

mama tisya berkata...

bole teka byk kali ke ni..tkde ckp kn..so nk teka lg..hehehe

pulau redang

mama tisya berkata...

cameron highland lg:)

mama tisya berkata...

pulau tioman

mama tisya berkata...

langkawi

[-suziey-] berkata...

eh bole teka lagi ke ni..hehe..saje je nk teka..tu mcm telur penyu jek..g terengganu ke or pulau2 kt terengganu..hiks..redang ke? :D

UmiDAnisH berkata...

mamatiesya:
bole teka banyak kali,janji tepat.. =)

UmiDAnisH berkata...

suziey:
Tq sebab sudi meneka, harini last teka la dear..=)