PENGUMUMAN
"best view" Permata Umi dengan menggunakan browser Mozilla Firefox (highly recomended), Google Chrome, dan IE version 8 dan ke atas, anda boleh upgrade disini

Rabu, 16 Mac 2011

Yeayy..Dah dapat hadiah "Birthday From Nuffnang & TGV Cinemas!"

Ingat lagi tak entry besday from Mr Nuff kat sini?? Semalam sempat lagi Umidanish mengutip tiket pemberian Mr Nuffnang.. hehe, kebetulan abI free arinI .. so umidanish mengamBil kesempatan aJak abI kuar amIk complimentary pass yang dihadiahkan oleh TGV dan Nuffnang di Nuffnang Ofis..

Masa sampai tu, abi danIsh tak mau temanKan umi masuK ke dalam seBAb parking taK de, tp bila uMi danish da Buat muka comel kat abI, hihihi dia temankan jugakla isteri kesayangan abi nI masuk daLam..

acely, umI danish ni memanG pemalU sikit Orang Nya, tu yg mintak bertemAn TU..walhal ajak abi masUk pun sebab nak amIk gambar la apa lagi.hihihi.. sampai je sana apalaGI, terusla minta tolong aBi amik gambar.. jom layan gambar umidanish jaP..

Depan pintu ofis.. haha poyo je

sebelum loceng dibunyikan, kita posing dulu

Ngeh2... da dapat... apalagi,balikla.. kat dalam oFis tak amik gambar pun.. just pandang2 kelilingje..


Apepun, Tq kepada Mr Nuff dan TGV kerana sediakan hadiah special buat besday umidanish.. seronok la para blogger yg dapat terpilihkan?? nak tgk cite ape erk?? =)

Kat bawah ni, adalah hasil nukilan danish.. masa beday umidanish aritu.. lepas dia deco2 dia bagi kat umi.. dia kata daday.. (besday).. aduhai anak umi.. pandai sungguhla kamu menambat hati umi..

hasil tangan danish =)

Salam sayang dari,

Jom Klik banner ni.. besar faedahnya..

gif creator

4 comments:

mama tisya berkata...

slamat menonton wyg

[-suziey-] berkata...

kt pn dpt tikt free ni tp xamik pn :) right after tht trus close nuffnang :)

kreative btl danish yek..ekeek:D

NzA berkata...

salam,
lama xjengah cni...wah bestnya dpt adiah besday dr nuffnang...

mama tisya berkata...

salam umidanish..nk tnye...bole p collect time lunch tk..ke opis die tutup time lunch...aritu p kul brp??