PENGUMUMAN
"best view" Permata Umi dengan menggunakan browser Mozilla Firefox (highly recomended), Google Chrome, dan IE version 8 dan ke atas, anda boleh upgrade disini

Selasa, 15 Mac 2011

Kembali blogging..... dan pemenang jom teka umidanish kemana ialah..

AssalamuAlaikum...


Alhamdulillah, umidanisH da selamat berblogging lagi, cewaaahhh cam jauh je pergi nya.. tp rindu nak menuLis dan rindU kat korang semua membuak2..ceh, cam ada je org windu kat umidanish erk?? ekkee

Umidanish kemana?? Jeng3x..Nampaknya ada Juga yang memberikan Jawapan tepaT pada soalAn ke mana umidanish perGi.. hehe, sorang je yang teka tepat..

Ada yang bertanya minTa klu dan umidaniSh kata umidanIsh da beri klu dalam entry tu. ha... sape perasan?? rasaya peneka tepat tu jela yang perasan.. klu nya terletak pada gambar telur yg umi tempekkan tu..

TahniaH kepada Liana.. sila emailkan kepada umidaniSh alamat umah untuk penebusan hadiah.. Terima kasih kepada semua pembaca yang sudi meneka.. =)

Jawapannya adalah: Hot Spring, Sg Kelah Sungkai.. perak.. memang best kolam air panasnya..




untuK makluman semua, percutian itu terpaksa ditundakan penyiaran gambar2nya kerana kamera umidanisH telah tertinggal di Johor... semua gambar dalam tu.. uwaaaaaaa.... gila sediH..

So kene tunggu adik kesayangan Umidanish poskan kad memori nya dulu (harap2 dia nak poskanla..) sementara umidanish akan pulang ke Johor nnt.. huhuhu tah bila sebab abidanish da start bz.. =(

terima kasih kepada yang sudi2 wish besday umianish.. =) sayang u all


Salam sayang dari,


Jom Klik banner ni.. besar faedahnya..

gif creator

4 comments:

mamalieyna berkata...

hikhik..nyata terpesong sekali tekaan ku..hehe..

syoknye cuti2..hu~ tak sabar nak tgk gambarnye..

mama tisya berkata...

aritu teka tk tgk gmbr cz opis kn blok gmbr so main teka je la..tu psl tnye clue..hehehehe..tahniah pd pemenang..

sure umidanish ada 2 lg extra adiah kn tkmo wt cabutan bertuah ke..heheheh

UmiDAnisH berkata...

mamalieyna:
takpe.cube lagi di lain episod =D
nnt umi upload gambar

UmiDAnisH berkata...

mamatiesya:
Ye ke.. alahai, kesiannya.. emmm, cadangan akan dipertibangkan.. =)