PENGUMUMAN
"best view" Permata Umi dengan menggunakan browser Mozilla Firefox (highly recomended), Google Chrome, dan IE version 8 dan ke atas, anda boleh upgrade disini

Rabu, 13 April 2011

danish dan cat


Assalamualaikum dan selamat pagi semua.. arini nak cerita pasai danish yang sangat suka kepada makhluk tuhan yang comei iaitu kucing.. kan dulu umi penah cerita dia duk pulun nak dukung makcik kucing yang da berusia tu sampai kucing tu naik rimas dan terkam dia plak.. yela, makcik kucing tu mestila berat.. dia plak duk pulun nak angkat.. ha.. naik hantula kucing tu.. abidanish ni pun la hai.. dia bg je si danish ni nak main kucing2.. setakat usha2 takpe la lagi.. ni sampai nak dukung timang2.. kalau umi memang tak bgla.. sebab??? yela.. umi memang suka kucing, tp kalau nak bg danish pegang memang tak dapekla.. risau kang nnt kucing tu cakar ke, atau pun bulu2 dia yg halus tu tanggai ke masuk mulut ke hidung.. So, oleh kerana kecintaaan danish dan sayang nya dia pada kucing ni.. kami belikan la dia seekor kucing yang dibela dirumah.. kucing ni sangat special.. tak payah mandikan, bg makan dan pee atau poo merata2.. danish panggil kucing dia ni dengan panggilan nyau.... hahaha,layan je la Jom tengok kucing danish ni, sangat cumil berwarna kuning..

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.



eh ehe... bukan bukan ni....

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.



seriuskan muka dia? ekekekek.. yg ni la bukan kucing danish jugak..hahahah

yang bawah ni ha...

.

.

.

.

.

ini le kucing danish tu, hahaha

alololo.. danish panggil nyau nama cat dia..

"sayangggggg nyauu"

urmmmmm....


See.. dicium2 nya kucing tu.. adeiii anak umi memang suka sangat pada kucing.. nasibla kucing bateri.. kalau kucing hidup mati lemas la kucing tu.. huhu



Salam sayang dari,
Jom Klik banner ni.. besar faedahnya..

gif creator

5 comments:

[-suziey-] berkata...

alaallalala comelnyeeee danish main nyauuuu..aQeel pn suka nyauuuuu..tp nyauuuu tipu ni dia tkt..ekekek:D org yg suka nyauuu ni penyayang.. :)

yantz-yeem berkata...

kui3x!!!teruk tau ummi nih ada ke bg danish main kucing battery???hehehe..sib baik danish layan gaks yea...

ibu MZW @ farah idayu berkata...

syomellah nyauu dia..kakaka~ lagi2 danish pandai main ngn nyau..sgt sweet jek ;)

UmiDAnisH berkata...

harapnya dia menyayangi kita sepanjang hayat kita.. amin

UmiDAnisH berkata...

yant:
huhuh, memula tu dia tanak tau.. takutttt katanya.. lama2 layan