PENGUMUMAN
"best view" Permata Umi dengan menggunakan browser Mozilla Firefox (highly recomended), Google Chrome, dan IE version 8 dan ke atas, anda boleh upgrade disini

Jumaat, 19 Jun 2009

Abi my luv - SelamaT haRi Bapa

Ehermmm.. ehermm.. hehe, uMi nak buat saTu entry ni unTuk aBidanIsh.. So terImalAh UcaPAn daRi uMi ni erK..




AbI,

TerIma kaSih keRana memIlih dirI ini sebAgai sUri rUmah TanggA mu. WalauPun dirImu beLum seTahun berGelaR aBi, taPi toKoh daN caRa mu menAmpakkaN diRimu seOraNg aBi yaNg saNgat2 caRing paDA baBY kiTa.

Balik daRi keRja uMi cePAt2 siApkaN CD2 daNiSh daN keRja2 laIn seDanG diriMulah yaNg meMbantU menJaganYa, Kalau uMi kelEtiHan waKTu leWat maLam diRiMulah yaNg membantu melIhat dAnIsh mereNgek2 daN kaLaU Umi taK lArat naK maSak, maKan siAp diRimU BawA untuk uMi hidaNGkan.


Umi haRap, diRimU kekAl menJadi baPA miThali daLAm kelUarga kiTa. Umi doAkan kiTa aMan baHAgia dan ceRia seLalu waLAu apaJua melanDA.. haTi kiTa, kiTa saHAja yanG taHu seLainNYa...


caDAnG baNYak naK bUat aHD ni, taPI aBidaNSih kene outsTation plAk semInggU staRt ahad ni, huuhuhu..kita buat sandwich huG je le abI..

SelAmaT haRi BaPa, aBidaNiSh..



daNish aNak abi

























luv u,

7 comments:

MiszMama@Haslinda berkata...

umi, same arr kite kene tinggal, papa dekna pun g outstation seminggu start esok..sedih nye...

zh-ena berkata...

selamat hari bapa :D

zieha berkata...

alahai...moga menjadi bapa mithali iteww:)) jangan sadizz2 k

.:kiwi-buLan:. berkata...

slamat ari bapa..
yeah!

UmiDAnisH berkata...

>> miszmama
hermmm.. samala kita,tinggal berdua dgn danish..

>> zh-ena
selamat hari bapa

>> zieha
huhuhuh

>> kiwi-bulan
selamat hari bapa

mamalieyna berkata...

selamat ari bapa to abi danish! bleh jd calon bapa mithani ni.. :)

yantz-yeem berkata...

owh sayu deh!!!selamat hari bapa