PENGUMUMAN
"best view" Permata Umi dengan menggunakan browser Mozilla Firefox (highly recomended), Google Chrome, dan IE version 8 dan ke atas, anda boleh upgrade disini

Selasa, 2 Jun 2009

Yang Mana SAtu??

Erm, arini uMi nak ceriTa pasaL senYuman.. SenyuMan oleH seOraNg aNAk kecil, tenTu seoRang baPA atAu ibu aKan merasa bahAgia bilA terlIhat senYuman menawan mereKa, leBih2 Lagi Time Umi peNAt aTaupu sedanG tension Ataupun sedanG marAh.. mesTi terleRai semUa tu bIla lihat senYuman Anak2 kiTa.

SenyUman yg Paling inDah adaLAh senYuman yg berNiat sedeKah.. ramaI juGa yg jaTuh ciNta keRana seNyuman.. macAm uMi ke??? aHaks.. Tapi kalau anak2 keciL terseNyum riAng aTAu terSenYum siMpul walhal mereKa tak tahu senyUm niat bersedEkah, kiTa da terAsa bahAgia dan AmaN..


Ehhh.. banYak cite da, uMi terUs kan aPa seBenArnYa kaItan seNYuman deNGAn enTry uMi ariNI erkk... hehehe.. Umi nak letaK semUa gamBo daNiSh tenGAh senYum ni, koRAng cube piLih yanG mana saTU senYumaN daNSih yg PaliNg koRAng suKE?? TengOK gaMABr2 diBAwah tu.. huhuhu.. Tak de haDIAh tau..SAje jek nAk isI2 mAsa laPAng ni so taNGAn ni Gatal plAk..hehehe jom laYAn je le..

1) daNiSh teNyum malU seBab lePAs MeRajuk

2) danIsh teNYum2 reLeX

3) DAnISh teNyum seRonok


4) daNISh teNyum poSIng lepas cuci rambut,wakaka

5) daNISh teNyum2 simPul

6) daNISh teNyum aLa2 model

7) daNISh teNYum ManJa

8) daNiSh raSa baHagiA

Hehehe.. tah ape2 tah Umi ni, alAh.. saJE suKe2 kalU koRang RasA naK melAyan eNtry ni LaYanzz je Le, kaLAu raSA entrY nI giler toK saH le lAyanzz.. huhuhu.. Yang PenTing Kita eppi


7 comments:

Ibu Aqil-Aqilah berkata...

Mesra nmpk anaknya dgn Ayahnya..... caring sgt nmpk..

UmiDAnisH berkata...

hehehe

MiszMama a.k.a Haslynda berkata...

miszmama suke gambar yang no.5, mate kecik sebelah..hehehe..cute!

MaMaSiTi berkata...

Danish tenyum manja..heeeeeee....

mamalieyna berkata...

no3..danish senyum gembira! sonok sbb kalo tgk bb sndiri tersenyum gumbira, kite menjadi2 gumbira..hehe..epi bila tgk anak epi!

alizmiealya berkata...

vote fr no.3..
happynye danish..

mummYaeesh berkata...

suka yg no 4..terseyum smbil tercengang..whoops!