PENGUMUMAN
"best view" Permata Umi dengan menggunakan browser Mozilla Firefox (highly recomended), Google Chrome, dan IE version 8 dan ke atas, anda boleh upgrade disini

Isnin, 15 Jun 2009

Lunatots di pa & ma

Hii semua.. arini, umi tak koje.. umi duk umah jadi suri rumah sepenuh masa, huhuhu.. heheh umi kene jaga danIsh samPAi esOk keranA ibu dia baLIk kampunG yang laMA.. huhuhu, kendri la kataKAn. hehehe..

ERmm, bosan2 seMAlam, umi p la beLi maJAlah pa & ma.. seRonok sanGAt baCe seBAb ada entRy lunatots di muka belaKAng.. Shanteks kelihaTAn CD lunaTots didalAM pa&ma. RaSa nYa cutE miUt bIla beRada dipunGGung bayi.. hehehe

dapatkan pa&ma Julai terbaru dipasaRAn, ada teknik pemakain CD Lunatots



Dalam pa & ma ada meNErangKan caRA2 penGgunAan Cloth diapER yAng betUl.. peMakaI cloth diapeR yang betul memBerikan keseleSAan yang lebIh disamPIng tidak memberi kesaN kebocoRAn kepAda baYI keTIka memAkainya. TeknIk dan pemAkaiaN yaNG beTul memBeri kepUasan kepaDa baYi anDa lebIh2 laGi baYI yaNG seDang akTif seSAngAt macAm daniSh dah panDAi meRAngkak.. hehe selamat LA umI punYer rumaH.



SelaiN penerAngan menGenai peMAkaian Cloth diaper, pa & ma kali ni turut menceritakan relaktasi baGi iBu2 yg da pun mem formulakaN susu bayI mereKa. jaNGan tak Tahu, bayI yanG tidak menYusu baDan bolEh meNyusU kemBali deNGan teknIk Kanggaroo. Umi da cuBe tau.. mEmaNG betUl.

SelaIn iTu jUga uMi daPAt iNfo berKenaAn caRA peMakanAn baYi yg bEtuL.. baGUs inFo ni unTuk Umi sbb Umi seDang bElaJAr meMberIkan yang teBaik bUAt daNisH.. hehe

Haaaa, kalAu seMua nak taHU lagi, aDA contesT menaRik daLAm pa & ma kalI ni sponser by lunaTots.. hadiah2 menaRik sepertI pump elekrik dan 20 pcs CD lunatots.. cepat tau, janGAn lepAskan peluaNG .. manaTAu rezeki babY anda...



i luv CD,





2 comments:

[-suziey-] berkata...

waa hadiah menarik tu..pum n cd..stok tuh..ekekk:D

UmiDAnisH berkata...

>>suziey
Yah.. stok kalau aQeel mintak adek nnt senang dah.. =)