PENGUMUMAN
"best view" Permata Umi dengan menggunakan browser Mozilla Firefox (highly recomended), Google Chrome, dan IE version 8 dan ke atas, anda boleh upgrade disini

Rabu, 3 Jun 2009

award dari mamaTisya

hiii... yiha, seronok dapat award daRI mamAtiSya ni.. dia bagi uMi sempeNA umI vote utk tisYA..alah anak dia Yg shomel n panDai berGaya tu..huhuh... oLeh keRAna gaYA model Dia terserlAh uMi uNdi jeLa dia.. hope dia leH meNanG contest tu NanTi..huhu

PepaGi da dapAt awaRd terUs seGar jek mata ni.. hehe.. k la tenGokla awArd daRi mamaTisya untuK uMi n daNSih ni erk...



Baik sunGgUh mamaTisya seBab sedIAkan awaRd unTuk yg vote, lenkali sediakaN hadia sekaLI erk.. huhhu, demand plak umi.. guraU jek mamatIsya k La mamaTIsya, Umi UcaPkan goodLuck bUat TisYA tu.. mOga diA berJAya..
Layanzzzzzzzzzzzz je le..




5 comments:

mummYaeesh berkata...

wah sume pakat wat award sbb vote anak memasing kekdahnye!woohoo..
weols jerk wat bodo sbb mmg tak tau pun camne nak wat award bagai..hiks

yantz-yeem berkata...

wah nie mesti vote sakan nie...gerenti tisya menang...boy x tau la sape yg menang..persaingan amat senget!!

mama tisya berkata...

tq sudi vote utk tisya...kalah menang adat pertandingan...ada rezeki alhamdulillah..tkde rezeki cr contest lain plak...hehehe

mummyaessh...ala award yg leh design biasa2 je tkla susah mn..sbg penghargaan pd kwn2 yg sudi vote...:-)

UmiDAnisH berkata...

>> yantzyeem

umidanish tolong vote sape2 yg nak umidanish vote kan je.. lain pun tak perasan sape yg masuk contest tu, heheh. ApepuN gooDluck utk aQel gak yerk..

>> mummyaeesh
GoodlUck tuk Yaeesh gak tau

>> mamatisya
chaiyok2

huhuhu..

Precious berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pentadbir blog.