PENGUMUMAN
"best view" Permata Umi dengan menggunakan browser Mozilla Firefox (highly recomended), Google Chrome, dan IE version 8 dan ke atas, anda boleh upgrade disini

Isnin, 1 Jun 2009

Father's Day Contest

Hurey.. aDA contest best ni.. uMi berkeSempaTAn nak create conTest ni.. conTest darI mamaTiSya .. contest ni bermula pd 1 June -10 June 2009. keputUSan akAn diumumkn pd 11 June 2009. So jom rAmAi2 memeriahkAn FATHER'S DAY CONTEST...




Klik paDA gamBAr utK sYAraT2 conTest


Erm... uMi da Follow mamaTisya, dah LetaK benner kat bloG uMi.. lamA dah tau jadI follower mamaTisYA ni, suke tgk akSi si ShomeL TisYA yang bIjak dan panDAi beRgaYA tu lIke mama dia tu, suke berGAya, bukan puJI pancing undI tau.. Ikhlas ni..hehehe


PasTu, denGAn AdanYa enTry ni maKA Umi daH puN sedIakaN enTry UntuK contezzzt Father's daY yg maMAtiSya surUH bUat tu.. DAn gaMBar Yang Umi pIlih, yanG uMi raSA Abi memaNg keTAra PenYAyang dan sanGAt2la menYAyanGi daNISh adaLAh gamBo ni..

baKAl baPA miThali yg penYayaNG =)

pipi danish berat sangat tu pasal dia tak leh tenyum hehe
sebenarnya danish tanyang umi, abi sayang dia.. elehhh


uMi piLih gAmbaR ni seBab gaMbar ni meLAmbanGkan kasIH saYAng seOranG bapa terHadaP anAknyA...Erm, memAng namPAk BApa yAng penYAyang kan? uMi SnaP taMpa penGetahuan aBI ni, ada gAya pHotographer amatur tak, huhuhuhAbi memAng terlALu saYAngkan daNisH macam seorAng ibu yg saYaNGkan anaK.. Kalau kamI naK kemAna2 aBi suKA pakaI baJU yg SAma kale denGAn daNisH.. tgk je gambo tu, duA2 kalE putiHkan BAju mereKA, kalaU tak, pasTi aBI akan carI kale yg sama dgN baJU danISh juga sebeLum kami Keluar jenjalAN.. Abi jugA suKA duKung daNISh tanPA meMAkai Kain PenduKung, KAtanYA kalaU begiNI raSA seLalU peLuk daNISh.. hehe.. saTu lAgi, KalaU Abi dukuNg daNisH, Abi suke kiss daNish.. sayAngnye kan..


oKla apAlah YAng Umi MEnGarut2 nI kan.. Umi NAk baGItaHU teNTang naMA mereKA berdUA..

Bapa : MoHd RidZuan bin Yusoff

AnAk : MuhammAd Izz DanISh bin Mohd Ridzuan

nama Ni diPilih olEh aBI sendri deMi mencarI baroKah, =) insyaAllah.. cute kan???

UmuR anaK : 5 buLAn 3 MIngGu
SempeNA Hari baPA yg aKAn meNjeLAng NI, daNISh n uMI berCAdaNg ceh.. cam danISh panDai plan je ek, ahaks.. kamI nak celebrate haRi baPA di RuMAh saHAja.. tePAt JAm 12.00 am tu, uMi deNGan daNisH plan naK paSAng laGU AnuaR Zin "Lelaki Ini" dgn clip videO gamBar2 aBi dgn danISh yG aBi tak perNah tgk laGi sepaNjang danISh laHir dan membEsar, kira mAsa Dia memAin dgN daNiSh tu, uMi snap diaM2.heheh.. JangAn maRE aBI.. soknyer UmI naK masak shidap2 unTuk aBi.. kAt Umah leh kIta Buat "saNDwich Hug" berTiGA daNIsh suke ni tau seBAb dia jd inti saNDwich tu nanTi kuikuikui..apetu sanDwish Hug? huhu..

Contest ni aDA dua kategori unTuk pemenANg iaitU baPA deNgaN anak gurls n bapA denGan aNAk boys masINg2... wishla danISh leh meNang anD tenTu kOranG nak Tahu aPA haDiahnya kan.. Ha.. uMI pun Tak TahU apa, taPi bRand PIERRE CARDIN, walla.. wish danISh lUck, k

KepaDA kaWAn2 yg Lain, jom KiTa ramai2 meriahkan laGi contesT mamaTisya ni samBIl kiTa cari pelUang meNAmbah kenAlan anTara Blogger.. wisH me lUck anD good luck to u all.. gaKs.. KepaDA mamaTisyA, tQ buaT cOntest yanG menArik ni.. n jaNGAn lupA piLih daNSih yer sebaGAi pemeNAngnYa.. huhuhu



5 comments:

mamalieyna berkata...

G.luck...! Danish mesti menang!..chayok2.. :)

UmiDAnisH berkata...

>> mamaLieyna
tQ mamalieyna, inSyaallaH kaLAu ada RezeKi izzdanISh umI.. =)

[-suziey-] berkata...

weeehoooo...good luck danishhhhh:D

UmiDAnisH berkata...

>> suziey
Tq MamaaQeel, mu goodluck gak eh..

mummYaeesh berkata...

weols pun mcm teringin jerk nak masuk contest ni!woohoo