PENGUMUMAN
"best view" Permata Umi dengan menggunakan browser Mozilla Firefox (highly recomended), Google Chrome, dan IE version 8 dan ke atas, anda boleh upgrade disini

Ahad, 31 Mei 2009

Ahad ni..

Hari Ni hari Apa daNISh??? heeeeeee tenyum je le... tu jek yg danish tau selain bahasa jepun dia erm.. kami tak p memane arini memuLA.. InGat nak berMAin dgn danISh dirumAh jek.. tApi tetIBe abi Nak aJAk daNISh p puTrajaYA aMIk anGIn.. Umi pun sIAp la biaSA2 jek..



SAmpai kat saNA, ramaI betul orAng, n kamI pelIk la.. ruPAnya barU teriNgaT cuTi sekOlah... hehe.. daNIsh lum seKola so Umi da Tak iNgaT saNGAt umi, abI dan DanisH bersaNTAi saMBil tgK air panCut saje suke2 den amik gambO la apAlai, pebereT umI amIk gaMbo daNISh.. maSA ni daNISh merAJuk Ngan uMi.. diA naK tuChu susu uMi bg dah tu dia memAin... erm uMi buAT tak tau jeLAh... merajUK, nanGis samPAi kuAr air MAta.. tanAk pun paNDang uMI seHingga Umi Hulu TAngan nak amIk dia baru dia nak Ikut, heheh




danish merajuK


umi panggil banyAk kaLI dia wat x tau jek.. =P



barU naK teNgok mB cian gaK kat Umi




ni le gambo yg semPAt uMi amBik, tgkla muka maSham daNISh yg meraJUk.. hehe..umI puaS paNGgil naMA dia n aGAh dia, laNGsung tak diLAyan tiru umi la tu d umi tak LAyan diA budak bertuaH


posINg nGan aBI pLAk, merajUK da habIs ni baRu nak tenyummmmm




TepI la Abi, danIsh nk posing nI


daNish saId : hihi.. takut umi biLA daNSIh meRajuK


dANish caKAp : teRimaLAh seNYumaN saYA yg menAwaN ni..

yaNG keLAkonyer hari AhaD ni, uMIkan baru je tuKAr caDAr n pakaIla cadAr barU kalE pink i like piNk den,bile malaM kan.. dia naK tdo.. dia tengOK je caDAr tu, dia sentUH buNgA2 kaT caDA tu.. pastU dia tengOk dinDIng.. pasTu dai tgk laGi cadAr tu.. maybe dia pelIk kot.. keNApa kale laIN.. selAlukan purple putih.. ni pink.. or dia pk wah nape pinK, cam pempUAn jekkk hahaha



k la semUa.. laYAnzzzz je le..




3 comments:

mamalieyna berkata...

waaah bestnyer jenjalan ptg ahad, mama n haidar dok umah jer..huhu.. mmbr opis mama ada wat mjlis kawen kt putrajya semalam, mama xdpt pi..

mummYaeesh berkata...

hamboii kecit2 da pandai merajuk ek??ikut sapelah tu??woohoo

UmiDAnisH berkata...

>> mamalieyna
jom la kita jengjalan sesama, hehe

>> mummYaeesh
budak tecik ini budaK biJak.. dia suke tiru gaYa orG deWasa.. huhuh