PENGUMUMAN
"best view" Permata Umi dengan menggunakan browser Mozilla Firefox (highly recomended), Google Chrome, dan IE version 8 dan ke atas, anda boleh upgrade disini

Rabu, 6 Mei 2009

Contest..

Hiii semua arini n minggu ni umi nak buat entry mengenai contest. Tak pernah pun masuk ni baru nak try. Kot la bole menang, tapi tujuan utama nak ajak kawan2 semua tgk laman2 web contest2 berkenaan.

1. Lunatots
2. Baby Ibu
3. narizan


Tak tahu lah sempat buat ke tidak, cume umI akan sedaYA upayA cube siapkan entry untUK sume contest ni, kalau sempat siap sebelum end date nyer.. k la semua.. sambung sat laI


2 comments:

[-suziey-] berkata...

waaaa masuk cpt umi..semoga berjaya..tu utk baby kecitt la..my baby dh beso bagak..ekek:D

UmiDAnisH berkata...

Kalu aQeel masuk, dia menang tapi hadiah tak mau leh je kasik danish ikikiki