PENGUMUMAN
"best view" Permata Umi dengan menggunakan browser Mozilla Firefox (highly recomended), Google Chrome, dan IE version 8 dan ke atas, anda boleh upgrade disini

Selasa, 19 Mei 2009

PemenaNgnyer aDalaH....



SAlam semUa..

SyukUr sanGAt2 sebAb dapAt meNAnG contest yg perTAma kalI umi masuK ni.. First time tau join contest.. Rezeki daNish lagi nampaknyer.. TeriMA kasih banYAk2 kepaDA yantzyeem kerana menGadakan contest ini. TerIma kasih juga sebAb piliH blog umI. buat aQil shomei.. tQ sbb pilih bolg adik danIsh..

Masa dapaT tahu ada contest ni, umi betuL2 terUja sehinGGa umi salaH isI slOgan yg diminTa. hihhiih.. nasIb baiK telAh di comment baIk oleH ciK yantzyeem.. Umi inGAtkan penYertaan uMi di tolaK tapi alHamdulIllah cik yanTzyeem terimA pembetUlan slogaN umi...huhuhhu.. Dan tak sangKa blog uMi bertuAh dapAt memenangI contest ni..


SAtu lagI, umipun tak sedaR hadiaH yang di war2 kan jika memenangi contest ni. Bila da menNag barU tahu umi menang hadiah besar.. sukernyer.. tak sangka dapat hadiah cenggini sebab umi memanG aDa haTI nak berposing..

ini hadiaH yang uMi dapaT tau..
1) 1 sesi outdoor photoshoot selama 2 jam ..
2) stiky albUm + 40 pcs 4R
seronoknYer.. Thanks banyak2 lemon yantzyeem... umI teriMA hadiAh ni nanTi dgn berbesaR hatinyer..

Umi tak tahU kisah umI meNaNg contest ni, sebAb lupA tarikh penGumumaN pemenanG contest ni.. sebelum ni cek tak kuar lagi pemenNAgnyer so biLa tibe masa penGumuman uMi lupa plak hinGga uMi dapAt tahU daRi chat cik puan efamira.. teRus cek2 kat bLog yanztyeem.. ohh betUl.. TanGan tuah aQil memIlih blOg umI sebAgaI peMenAng..



teNGok tu, tanGan berTuah Aqil shomell memEgaNg kerTas caButan yang dinanTi2 oleh semUa para peseRta contest..



betuLkan kaliAn bloG umI yg menAng, bukan umi perasan tau..

ApepUn umI juGa inGin menGucapKan tahNiah kepaDa semUa peserta contest yg meNcuBe naSib, manaTau lepaSni kaLian pulA menANg besAr.. denGan penGanjuran contest di yantzyeem ni terjalinlah ikatan persahabtan yg baru dan mengeratkan lagi ukhuwah sesama geng blogger tegar di alam maya ni. ceh2... macam speechless anugerah plak... huhuhu..uNtuk aqil shomell tq sbb tanGAn tuah mu memBAwa kemenAngan dan untuK yantzyeem selaku penajA dan penGanjur contest thanks banyaK2... JanGan lupe bUat contest yg best cam ni tau.. sayanG aqil..

nota tecik : camne nak email yantzyeem ni erk..

5 comments:

mama tisya berkata...

tahniah cz menang contest...

salam dr mama tisya

efamairacorner berkata...

wah congrate congrate.. tumpang gumbira tuk umi.. hehe..

UmiDAnisH berkata...

mama tisya >> tq mama tisya, tq gak singgah umah umi..

efamaira>> tq efa.. gumbira sesame k..

[-suziey-] berkata...

waaa congrates ummi menang contest nih..best plak tuh hadiah nya..rezekiii:)

UmiDAnisH berkata...

Tq mamaaQeel.. rezekI berpihak kepaDa umi dan DanisH.. syuKurla