PENGUMUMAN
"best view" Permata Umi dengan menggunakan browser Mozilla Firefox (highly recomended), Google Chrome, dan IE version 8 dan ke atas, anda boleh upgrade disini

Selasa, 26 Mei 2009

1st time Kene Tag Jepun

Petang ni umi nak ceriTa PAsal tagamboi shipatnyer umi buat.. hehe, umi tak de koje petang ni free so apalaGi umI layanz je le taq dari mamaTisya ni..

Tag umi ni tag versi jepun.. huahuahua.. umi rasa mesti kelako nama umi, abi n danish nnt, mesti payah nak seBut.. aperput koranG tenGok aturan yg ditetapkan mamatiSya dulU k..

sila tukar nama anda,suami & anak ke dalAm bahasa jepun mengikut panduan spt di bwh :-

A-ka
F-lu
K-me
P-no
U-do
Z-zi
B-fu
G-ji
L-ta
Q-ke
V-ru
C-mi
H-ri
M-rin
R-shi
W-mei
D-te
I-ki
N-to
S-ari
X-na
E-ku
J-zu
O-mo
T-chi
Y-fu
Z-zi


Mohd Ridzuan : RinMoRiTe ShiKiTeZiDoKaTo

Muhammad Izz DAnish : RinDoRiKaRinRinKaTe KiZiZi TeKaToKiAriRi


Hahaha.. kelako gak bila nak menyebutnyer.. terbelit2 uMi nak bace.. hahah Tomomo.. ape da, nama sHidap2 jadi Tomomo.. Tapi shuke gak nama Izz anak Umi dansh jadI Kizizi..

Hehe... so sekarang ni, Umi nak Tag % oraNg laiN plak.. buat tau koRAng, nak tau gak sape NAma2 koranG dalAm bahaSA jepun..

Sila amIK yer :

MamaCT
MamaWafiQ
Suziey
Yantzyeem
yanadzul

Selamat membuat taG..

10 comments:

Nana berkata...

hah..kena tag jepun ni juga ek...
kita pun dah wat homework mamatisya bagi nih.heheh

mummYaeesh berkata...

hiks..nama uols cam jantan tp nama hubby cam nama pompuan lak!

[-suziey-] berkata...

umangaih..panjangnye nama bahasa jepun..nk sebut kena tarik 2 kali napas..cewah dasat je bunyi..ekek:D

alamak kena tag plak..peram dulu ek.haha:p

yantz-yeem berkata...

ayoo lin dah penah buat dah tag nie...ekekeke...nak tgk pi le kat entry yg nie...
http://narizan.blogspot.com/2008/11/my-japan-family.html
mmg sedap ah nama kitorang dlm jepun hahahaha

UmiDAnisH berkata...

>>Nana,
ni dari mamatisya gak la ni, nasib free leh buat..hihihi

UmiDAnisH berkata...

>> mummYaeesh,
hehe.. yeke cam jantan, hahah yg penting bukan umi guna nama ni..

>> suziey,
bukan tarik 2 kali nafas, 8 lagi.. hahahah, erm, peram wooo.. hahah

>> yanztyeem,
da buat erk, buat la lagi.. kuikuikui

MaMaSiTi berkata...

umidanish..MaMaCt tukar nama Siti jer..acik yer..nanti takut glamour sangat..huhuuu

UmiDAnisH berkata...

mamasiti,
tak aci - tak aci.. huhuh

mama tisya berkata...

bgs kj skolah dh siap..mmg klakar kn bila kita sebut nama2 tu dlm bahasa jepun..ehhehe

**pls vote utk tisya utk toddler super model contest..cara2 nk vote jom tgk kt blog mamatisya....tq

UmiDAnisH berkata...

da vote da mamatisya, goodluck