PENGUMUMAN
"best view" Permata Umi dengan menggunakan browser Mozilla Firefox (highly recomended), Google Chrome, dan IE version 8 dan ke atas, anda boleh upgrade disini

Khamis, 28 Mei 2009

Award lagi..

Nak cite pasal awaRd ni.. hehe, awaRd ni bukan la uMi create sdri, xde masa lagi la nak wat hehehe award ni umI amiK darI ummi Hanie. Ummi hanie dgn baik nya suruh semua followers dia amik award ni, so umi dgn banGGanya menjadi followers ummi hanie menempelkan award yg dia bagi bebanyak ni.. cayalah ummi hanie. tQ utk award ni..

K la, kat bawah ni adalah antara award dari ummi hanie kepada followers dia.. so umi tempel kan di bawah ni yerk.. sila layanzzz..








wahhhhh... canteqks nyer... erm... tQ le ummi hanie.. semoga dapat award baNyAK2 n bg kat kaMi bebaNYAk..
oK, umi pLak nak bagi award Ni kepAda semuA follower n pembaca yg tinGgalkan coment kat bawaH ni.. nah aMIKlaa.. yerkkk..


7 comments:

alizmiealya berkata...

hi..salam kenalan ummi danish..thanx singgah blog aliz..so cute danish..wah! ade award la..nti aliz amik ye..hihi..shy2 nye..thanx tau..

UmiDAnisH berkata...

amik-amik jgn tak amik tau alizmiealya.. =)

[-suziey-] berkata...

weeehaaaa..kira kita dpt la award ni ek?ekeke:D

UmiDAnisH berkata...

>> suziey

erm.. amekla, suziey.. silakan... :)

MaMaSiTi berkata...

huhuuu..terharunya..terima kasih umidanish..love u...from Siti & Mama...

MiszMama a.k.a Haslynda berkata...

mamadanish, kite lom jadi follower lagi, tp kite dah add link. tapi kite xde award ape2 lg, tapi kite nk gak awrd dr umidanish, tapi kite suke sangat. Kite amik yek!

UmiDAnisH berkata...

>>mamaCT
terimalah award yg shanteq2 tu =P

>> miszmama
amikla miszmama, kuberi jek.. =)