PENGUMUMAN
"best view" Permata Umi dengan menggunakan browser Mozilla Firefox (highly recomended), Google Chrome, dan IE version 8 dan ke atas, anda boleh upgrade disini

Isnin, 18 Mei 2009

CasaRAchAdo, PD

Harini umi nak becerita keseronokan DaniSh bercutI di Casa RacHado, PD.. hehehe.. kami seKEluaRga KEsanA KERANa oFis umI buaT faMILY day. SepatutNYa perJalaNAn pagi tU aWal, taPI memNAdanGkaN adA yang tak puAs tdo laGi.. Jadi uMI gerAk dalM kul 10 daRI umAh. Erm.. tak de La sesaT.. seNAng je NAk kesaNA. hehehe.. danISh palIng seronok..samPAi2 je kami diberi saraPAn pagi nasi LEmak ayaM goreNG. AlhamdliLLAh kenYAng umi dan aBI pagi tu.. pastu kami daFtar biLIk.. biliK umi 205c.. pemandanGan daRI bilik sanGAt menarik keranA Umi dapat bilIK yg mengadaP kepantai..



seronok jalan2

hihi

baru sampai ni..


posing dgn abi


Sempat juGA kami rakamKAn gambo suasaNA biliK dan pemandaNGAn luaR daRI dalaM bilIK.. Tengok daNISH tu.. dia InGAt, dia soranG je saTU katiL.. sory yer, saYAng.... sat lai jatuh menanGIS umi KAng.. hehehe..

pemandangan dari bilik yg cantik sesangat

wahhh

danish nak posing



katil ni i yg punyer


Petang tu kamI meliHAt sukanekA.. uMI tak sempaT nak masuK apa sebab si daNISH shomei ni tdo time org jeriT2 gaiRAh naK menANg.. Boleh diA tdO dalAm pelUKan uMI dia ni tiME panaS2 tu.. ish2 sabO je LE..hehehe Abi je yg joIN maIN tarIK tali.. taPI saYANgnYA kumPuLAn Abi kaLAh seBab semUA cam tak bersemaNGAt je. TApi ciAn tgK aBI masA maSu bilIK namPAk lenGAn aBI leBAm kesaN dek tarIK tali tu.. heheh tak Pela My herO... kaLAhpun umI n danISh saYAng aBI jek..


org sukan dia tdo pulak..

alah, gambo abi nak p tarik tali, terlindung plak


PulaNG keBIlik, kami bersiAp2 baWa daNISh turUN ke koLAm maNDi.. seroNOK si danISh dapAt manDI kolaM.. liHAt gelaGAt danISh tu..serONOk sanGAt.. taPI yg kesIAnnYA adA soRAng buDAk ni.. meNGAcaU daNISh punYA duck.. aNAk saPE la ni.. nasIB baIK danIsh tak terGOlek dek kekacaUAn si budaK ni yG dok siBUk naK piCit2 munCUng itIK daNISH.. samPAi danISH pun tension. akhirnYA.. danIsh dituKArkaN ke KOlam maNDI deWAsa olEH aBINya.. huhuhu...


sape plak la yg kacau itik danish ni..


mi.. jom la.. sekali tolak danish..

uik, itik danish sama la tu..



best nyer kalau berenang ni..


posing jap..


Aktiviti sabTu malaM aHAd tu, kaMI beramaI2 turuN ke jamUAn bbQ. TemA maLAm tu, hollywood vouge taPi soPAn.. ada petAndinGAn paKAian palIng menaRIk menGikut teMA bagi dewAsa dan KAnaK2. daNish tdo seKEjap2 sBB panaS sikIT maLAm tu..Abi pulak dok pulun KAmbing panGGang je.. umI makaN tak seberapa sanGAt sebAb umI saKIt kepaLa malAm tu.. ApepUn yg beSt malaM tu Umi nO bertuaH umI di caBUt.. 2060... silakAn aMIk hadIah di PentaS.. hehe best dapaT terpilIih.. KAmi pulaNG kebiLIk Jam 10.30mlm. Yang lain masiH melAyan karaoke..

kawan2 umi makan semeja

abi pulun kambing jek


posing ngan umi sempena malam glamour

ni jek umi mkn

adiaH umi

Erm.. paGi2 ahad tu kami bermalAs-malasAn na bangUn samBUng aktiviTI.. kaMI kuar saRApan paGi jam 8 paGI.. danISh yg telaH banGun seAwal jam 6.00 pagi tdo selepAs kamI sarapAn.. hujan pula pagi2 tu.. jadi kami bersantai dibilik samBIl menikmati pemandanGAn persisiran pantai yang anTIk dari suduT bilik kaMI..daniSh pula macam2 gaya posing dia bergambar pagi tu.




menu sarapan pagi

hihihi
seronoknyer.. danish shuker..



nk posing


huik..

jom..

urmmm..


DAlam jam 11 pagI kami Pulang ke rumaH, namUn uMi ta terUs pulaNG.. uMi singgAh ke ruMah kaKAk iPar umI unTUk menGHAntar oder gelanG krisTAl.. uppps.. gelaNG kristaL?? herm sape minat krIstal leh terus tanya Umi.. canTIk2 semUA nya. tapi uMI malas Nak ceriTa kat sini.. heheh. Thanks kak amY sedia kan makan tengahari.. malu je makan kat umah org...hihihih



k la semua.. pnat dah ni ber ceriTA.. air manggo satu.. hiihi haus.. k la.. nnt ku sambung lagi..



2 comments:

yantz-yeem berkata...

tahniah anda pemenang slogan contest!!!sila kasik emel ye untuk urusan selanjut nya..tq!

UmiDAnisH berkata...

wah... terima kasih cik yantz-yeem..macam tak caye je umi menang