PENGUMUMAN
"best view" Permata Umi dengan menggunakan browser Mozilla Firefox (highly recomended), Google Chrome, dan IE version 8 dan ke atas, anda boleh upgrade disini

Sabtu, 30 Mei 2009

Ari sabTU DAnIsh..

Petang sAbtu ni, umi daN abi jaLAn2 ke Tasek titiwAnGsa.. fuh.. ramaI giler.. danISh plAk biLA da samPAi cam x De mood je.. kaMI layaN aIr pancut sekeJAp, lakSA n rojAk buAH seta aISkrim.. erm.. abi maKAn semUA, uMi tumpaNg sikit2 jek.. heheh


MAsa dalaN2 tu uMi semPAtla amIk gambo daNISh.. tengoK yer waJAh daNisH yg serious tu, serious ke contrOl henseM aKA sHomel? uawahahahaha...



Umiii, pat la Amik danISh.. xNAk duk sni..



pelIk, ape Tu aBI?





hensem ker??



eh... ikan..
posing dulu

Apepun waJAhnyer uMi tetaP sayangkan danISh... esOK uMi nak bUAt entrY contest yanG uMI nak joIn da lama.. contest apa? tunggU..



sayang umi..



6 comments:

[-suziey-] berkata...

waaa bulat sunguh mata danish..comell

UmiDAnisH berkata...

>>suziey
shomel cam umidia kan, kan, kan?? ekekeke

yantz-yeem berkata...

best nyer danish pi jenjelan...pasnie jenjalan ngan anty plaks k..

UmiDAnisH berkata...

>>yantzyeem
alahai, ku belum decide mana nak shooting dgn mu, ceh macam model laks, ahaks..nnt la erk..

alizmiealya berkata...

>danish g jalan2 ye..sonok tk?
>macho la danish ni..pandai tul bergambo..

UmiDAnisH berkata...

>> alizmiealya
daNish suke jengjalan tau, macho?? huhuhu